Fontos! érettségi bizonyítány osztásra milyen ruhába kell menni?
Figyelt kérdés
PLS HELP NAGYON FONTOS holnap 10re kell menni de nemtudom milyen ruja sürgös!2011. jún. 16. 00:53
1/8 anonim válasza:
ünneplő, fehér blúz, fekete alj, szoknya.
2/8 A kérdező kommentje:
tuti????
2011. jún. 16. 01:01
3/8 anonim válasza:
Menj elegánsba.Fekete farmer is oké.és egy fehér ingbe nem halsz bele. Ezek még utcaruhának is elmennek.Vigyél magaddal egy váltópólót és akkor utana at is veheted. De szerintem tuti h ünneplö.
4/8 A kérdező kommentje:
ok köszi!
2011. jún. 16. 01:09
5/8 anonim válasza:
Szia!
Tényleg. Én sem tudtam, és farmerban és egy fekete csíkos fehér topban mentem (úgy volt, hogy diszkóba megyünk a barátnőmmel utána, ő is osztálytársam volt). Az egyik osztálytársam adott gyorsan egy blúzt. Elég ciki volt, csak mi ketten nem voltunk ünneplőben, de senki nem mondta, hogy miben kell jönni.
6/8 anonim válasza:
Sötétek vagytok!
Azt kérdezte, hogy milyen RUJÁBA! Olvassátok el!
Szerintem szerpinezett hasonromboló pöttyös likverdált ruja lenne megfelelő.
Arra vigyázz, hogy elég mentuhlefesztid legyen a gerbánban!
7/8 A kérdező kommentje:
úristen.... ez az utolsó valami jó nagy fogyaték lehet.:D többieknek köszi a választ
2011. jún. 16. 03:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!