Milyen lesz az évismétlés?
én a helyedbe könyörögtem volna hogy hadd csináljak egy kiselőadást, ha az utcsó órán kell, akkor azon.. csak rúgjanak át.. és igéred hogy jobban figyelsz a tanulásra... de hát annyira barom voltál... akkor most szívhatsz.
mégis miaf.szt csináltál te egész évben ???
Ez mind szép amiket csináltál, s ezért irigyellek is. Csak most jön a következménye, mert van kötelesség, meg van hobbi.
Én a tanári asztal másik oldalán állok. A kérdéseidre a válasz:
- Nehéz lesz az év. Új társaság, új szokások. S ha szerencséd van új tanárok.
- Igen, ugyanannak a tanárnak meglepetést fogsz okozni, ha jól teljesítesz, mert nem arra fog számítani. Viszont, ha tanulsz, jutalma lesz. Az biztos.
- Nem fognak csúfolni, de te leszel az ÚJ FIÚ!
A válasz megírásának időpontja: 06-15 22:47
Elsőre talán. S ahhoz a gondolathoz is szokja hozzá, hogy többet kell bizonyítanod, mintha csak úgy évet lépnél. Mert bizony egyszer már elbuktál. A barátok segíthetnek így van. De egy bukásért a mai iskolákban bizony tenni kell. S ha egy nyamvadt kettest nem szedtél össze, akkor pedig fogadd el a következményeket. Nem lesz egy sétagalopp, de túl fogod élni. S az új társaság befogad, ha jó fej leszel, viszont a régiek lassan elkopnak. Azaz foglalkozz az új osztálytársaiddal, mert velük leszel nap mint nap.
Nem ígérem, hogy újra benézek ide, így kérlek rágd ezeket, s fogadd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!