Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen lesz az évismétlés?

Milyen lesz az évismétlés?

Figyelt kérdés
Sajnos hanyagságom miatt évet kell ismételjek. Milyen lesz? Tanárok már el könyveltek bukottnak? Vagy mi lesz? Leendő osztálytársaim nem fognak csúfolni? 16/F.
2011. jún. 15. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindig van aki beszólhat emiatt, de hát ezt gondolhattad amikor nem tanultál és ez lett az eredménye. Ettől függetlenül kívánom hogy összekapd magad és sikerüljön a köv. év !
2011. jún. 15. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Csak azzal vagyok bajban, hogy hogyan mondom el a szüleimnek. :D
2011. jún. 15. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Az már gázosabb egy kicsit! De azért csak sejtették, hogy nem megy annyira a dolog, szóval nem ilyen villámcsapásként éri őket (?)
2011. jún. 15. 19:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Háááááth én is csak úgy tudtam, hogy 2ből bukok... De be baxott a fizika is :/ És szüleimnek is azt mondtam, hogy 2ből bukok és GO pótvizsga... Háth, most benéztem. Inkább tanultam volna! Pénteken adja ki az oszi az ellenörzőt... Hogy adom oda a szüleimnek? Nem kapok verést vagy valami, mert szüleim mindig azt mondták, hogy verésből soha nem tanulok. Tanultam a hibáimból!!! Meg a sok lelkizésből. De ugyanazt a hibát mindig csak 1x követtem el!
2011. jún. 15. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

én a helyedbe könyörögtem volna hogy hadd csináljak egy kiselőadást, ha az utcsó órán kell, akkor azon.. csak rúgjanak át.. és igéred hogy jobban figyelsz a tanulásra... de hát annyira barom voltál... akkor most szívhatsz.

mégis miaf.szt csináltál te egész évben ???

2011. jún. 15. 20:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem csavarogtam, nem buliztam, nem csajoztam, nem játszottam a gépen. Weboldalam csináltam, rengeteg tudományos cikkeket olvastam, szervert üzemeltettem, rengeteg viccet olvastam, itthon kísérleteztem, számítógépeket javítottam, telefon szoftvert szerkesztettem, elektronikáztam. Ezekkel ütöttem el az időt. :)
2011. jún. 15. 20:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja bocs, Photoshopoltam, zenéket mixeltem...
2011. jún. 15. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez mind szép amiket csináltál, s ezért irigyellek is. Csak most jön a következménye, mert van kötelesség, meg van hobbi.

Én a tanári asztal másik oldalán állok. A kérdéseidre a válasz:

- Nehéz lesz az év. Új társaság, új szokások. S ha szerencséd van új tanárok.

- Igen, ugyanannak a tanárnak meglepetést fogsz okozni, ha jól teljesítesz, mert nem arra fog számítani. Viszont, ha tanulsz, jutalma lesz. Az biztos.

- Nem fognak csúfolni, de te leszel az ÚJ FIÚ!

2011. jún. 15. 22:47
 9/12 A kérdező kommentje:
És nem fog mindenki úgy hozzám viszonyulni, hogy bukott szamár és egyedül leszek? A mostani osztálytársaim kiállnak mellettem! És fognak segíteni.
2011. jún. 16. 06:24
 10/12 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 06-15 22:47

Elsőre talán. S ahhoz a gondolathoz is szokja hozzá, hogy többet kell bizonyítanod, mintha csak úgy évet lépnél. Mert bizony egyszer már elbuktál. A barátok segíthetnek így van. De egy bukásért a mai iskolákban bizony tenni kell. S ha egy nyamvadt kettest nem szedtél össze, akkor pedig fogadd el a következményeket. Nem lesz egy sétagalopp, de túl fogod élni. S az új társaság befogad, ha jó fej leszel, viszont a régiek lassan elkopnak. Azaz foglalkozz az új osztálytársaiddal, mert velük leszel nap mint nap.

Nem ígérem, hogy újra benézek ide, így kérlek rágd ezeket, s fogadd meg!

2011. jún. 25. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!