Holnap az osztályomból 11-en szóbelizünk. Mind a 11-en bent leszünk a terembe vagy ketté osztják a 11 embert?
Figyelt kérdés
meg az lenne a kérdésem,hogy szerintem a némettel kezdjük a szóbelit.amíg én németet húzok és felelek addig a többiek más tantárgyból szóbeliznek? vagy 1esével mindenki megvárja míg én le szóbelizek.?2011. jún. 15. 09:01
1/4 anonim válasza:
Bemegy elsőnek az első 5 ember kb. Aztán húzok tételt, és a legelső ember elkezd szóbelizni, miután kidolgozta a tételét. Mikor befejezted az első szóbelidet, akkor húzol újabb tételt, leülsz kidolgozni ezt is. Ezalatt egy másik ember szóbelizik, az általa már kidolgozott tételből. Egyszerre mindig csak 1 ember felel.
Ha van olyan ember, aki letudta már az utolsó feleletét is, az kimegy, és hívnak be a helyére egy újat. Tehát egyesével cserélődtök. Nem osztanak kétfelé semmit, folyamatos cserélődés van.
2/4 A kérdező kommentje:
német után nincs választás,hogy most melyikből akarok felelni? hanem ahogy a tanárok mondják úgy kell sorba húzni?
2011. jún. 15. 09:12
3/4 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy a némettel kezdesz. Nem nagyon van beleszólásod, hogy most melyikkel folytatod. Megkérhetni megkérheted őket, de sok értelmét nem látom. A magyarnál viszont általában megkérdezik, hogy az irodalmat vagy a nyelvtant szeretnéd-e előbb elmodnani.
4/4 anonim válasza:
Szerintem némettel kezdesz,legalább is nálunk mindig nyelvvel kezdünk,mert ott ugye nincsen felkészülési idő.Onnantól gondolom ők mondják meg a sorrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!