Nyelvtanár szeretnék lenni, mit kell hozzá elvégeznem?
Figyelt kérdés
(angol nyelv)és nem feltétlenül középsikolai tanár szeretnék lenni.2011. jún. 14. 17:29
1/6 anonim válasza:
Anglisztika, és onnan szakosodhatsz tanárra.
2/6 anonim válasza:
+ kell egy második szak is, ha jól tudom, csak kétszakos tanárokat képeznek.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi.
igen azt tudom,köszi.
és abban tudsz segíteni,hogy melyik fősulin,egyetemen oktatnak ilyet?
legjobb lenne levelezős vagy estis mert dolgoznom kellene különben nem tudom elvégezni.
2011. jún. 14. 17:42
4/6 anonim válasza:
elég sok helyen. ELTE, Pázmány, Szegedi... talán ezek a legnagyobbak. a levelező passz, de sztem anglisztikából a legtöbb helyen van.
5/6 anonim válasza:
Nagyon elhivatottnak kell lenned, mert nem fizet sokat, túlképzés van és kevés a gyerek. :(
6/6 anonim válasza:
A felvi.hu-n nézd meg,hogy hol indítják.
Annyit hozzátennék még, hogy egy középsulinál magasabb szinten levő nyelvtanárnak nem árt az adott nyelvterületen eltölteni valamennyi időt. (A középsulisnak sem tenne rosszat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!