Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék legjobban...

Hogyan tudnék legjobban megtanulni kb.160 oldalt péntekre?

Figyelt kérdés
Sajnos az utolsó pillanatban derült ki, hogy szóbelivel kezdjük fősulin a záróvizsgákat (először pedig arról volt szó, hogy július elején valamikor...). Nagyon el vagyok vele maradva :( Valakinek valami jó módszer rá, hogyan tudnám megtanulni? Nem akarom elbukni a diplomámat így az utolsó pillanatban. :(
2011. jún. 12. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy leülsz és megtanulod. Ennél jobb módszer nincs. Azt már neked kell tudni, hogyan tudsz legkönnyebben tanulni...gondolom azért pár év alatt már csak kitapasztaltad.

Vki szabadban szeret tanulni, vki zenehallgatás közben, vkinek teljes csend kell, vki hangosan magyaráz, vki rajzolgat, jegyzetel...

Mindenesetre hagyj 1 napot ismétlésre is.

Azért gondolom nem totál ismeretlen az anyag. Azért 160 oldal 4 nap alatt megoldható... az 40 oldal/nap. És feltételezem nem kell szó szerint...

2011. jún. 12. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
jegyzeteld ki magadnak kis lapokra az anyagot 1-1 szóban, akár le is rajzolhatod, vagy odarajzolhatsz mellé valami jelet,amiről később beugrik majd az adott rész, ha vizuális típus vagy,így sikerülni fog!
2011. jún. 12. 16:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos minden nap lesz valami, ami miatt nem fogok tudni egész nap tanulni. Szerdán pl. ballagásra megyünk, utána családi vacsora lesz. Csütörtökön pedig a suliba kell bemennem egyik gyakorlati vizsgára gyakorolni. Szóval tulajdonképpen 2,5 napom van rá tisztán... :( De csak sikerül...
2011. jún. 12. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Éjszaka is sokat lehet haladni. Ez van ez a fősulis élet. Nekem szerdára kell 100 oldal, és ez csak egy tárgy. Leülök és tanulom, viszem magammal olvasom a buszon vagy ahol épp a szabadidőm töltöm. Szerintem nem lehetetlen. Ha találkoztál már az anyaggal akkor menni fog érdemes témakörönként kijegyzetelni.
2011. jún. 12. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Együtt érzek, sok sikert! :) Hát eddig lazaság volt nagyon, aztán most meg hirtelen bejött a sok anyag, nem nagyon vagyok hozzászokva az őrült tanuláshoz. :) Sajnos a gépemen vannak a tételek, kinyomtatni nem tudom, úgyhogy csak gép előtt ülve tudok tanulni. De hát majd akkor ahogy csak tudom olvasom, nincs más... :)
2011. jún. 12. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:

hát ne menj ballagásra, amit tudsz, hagyd ki!

ha kinyomtatnád sokat segítene, vedd le a betűtípust times8-ra, máris nem százvalamennyi oldal lesz előtted, lélektanilag is nyugtatóbb az...

nagyon együttérzek veled!

egyébként melyik suliba jársz és milyen szakra?

2011. jún. 12. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!