Mi történik akkor ha szóbeli érettségin nincs hangom, sőt lehet el sem tudok menni mert magas lázam van?
nem tudom hogy átkérhetem-e magam másik napra, az jó lenne :S
hát tüneteim: erős köhögés, mellkasi fájdalom, el van dugulva az orrom meg ugye még a láz és hogy nincs hangom..jól bekaptam valami vírust szerintem :S
Csütörtök óta vagyok beteg.
Lehet felhívom a tanárom és megkérdezem hogy most így mi van?!
van valamennyi hangom csak megtapsolom azt aki megérti mit mondok :D
mindegy ha nem javul akkor is elmegyek, lesz ami lesz legfeljebb majd közelebb ülnek a tanárok hogy halljanak :D
velem is ez van hogy nagyon rég voltam beteg de most egyfolytában az ágyat nyomom és alszom pedig azért jó lenne még 1-2 tételt megtanulni amit nem tudok de egyszerűen nem megy..a lázcsillapító is hat valameddig aztán kezdődik minden elölről
még jó hogy csak egy tantárgyból vizsgázom idén :D
Hidd el h nekem több van vissza mint neked:D Amúgy hallottam már róla . Nálunk az osztály két részre van osztva a fele matekos(mint pl én ) és a fle németes. Nálunk földrajzból érettségiztek németül meg most majd olyanból kell nekik h célnyelvű civilizáció vagy micsoda:D
Majd írd le h h sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!