Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem tanult...

Van itt olyan aki nem tanult még vagy csak keveset a szóbelire?

Figyelt kérdés
Jővő hét kedd szóbeli. Idáig átnéztem vagy 5 angol tételt, meg 6 nyelvtan tételt. Úgyérzem hogy tudok mondani mindenről valamit, csak nehogy kevés legyen. Egyáltalán aki tanult az mennyire tudja a tételeket?? Szóról szóra vagy mi? Mert én pl amit eddig átnéztem azoknak a felét tutira el tudom mondani, sőt ha kidolgozom talán több mint a felét is. Irodalomtól tartok egy kicsit, meg a nehezebb töri tételektől.
2011. jún. 10. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
még nem tanultam.
2011. jún. 10. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
énsem...
2011. jún. 10. 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:
értem! akkor nem vagyok egyedül. és te miért nem?? nem visz rá a lélek? vagy csak tudod hogy úgyis át tudsz menni?
2011. jún. 10. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
én nem rég kezdtem, mert emelteztem a héten, de nekem csak 2hét múlva lesz és csak 2 tárgyból, mert a többit mr korábban megcsináltam, amúgy nem para a közép szóbeli, az emelt azért jobban:) szóval a tanárok sem szivatni vannak már ott, elmondod összefűggően, amit tudsz, nem kell regény mennyiségű anyagot tanulni 1-1 tételhez, szóval jó indulatúak, nekem pl. a magyar tételek 2-3-4 oldalasak, eltérő, nem vészesek
2011. jún. 10. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
nem, csak én még 3 év múlva érettségizem
2011. jún. 10. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 22-én szóbelizem, és a 85-ből 20 tételt tudok csak. Nem fog az agyam és nem bírok tanulni:/ magolni sosem tudtam, tehát ez a tétel megtanulósdi nekem nem megy
2011. jún. 10. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy hét múlva szóbelizem, és ma kezdtem el tanulni. :-) Ráadásul minden tantárgyból, szóval a tételeim száma jóval száz felett van, de igazából néhányon kívül nincsenek is kidolgozva. Átolvasgatom a tankönyveket, aztán majd lesz, ami lesz. Nyelven kívül nincs szükségem maximum pontra.
2011. jún. 10. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát én kezdek félni. Mi van ha keveset tudok csak mondani?? Kb 2-3 percet beszélek, aztán kérdezget a tanár. Ez így ugye meg van?? Vagy így még érvénytelen a szóbelim?
2011. jún. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!