Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hulladékgazdálkodási technológ...

Hulladékgazdálkodási technológus (FSZ) ér valamit?

Figyelt kérdés
Sikerült már valakinek elhelyezkednie ezzel a végzettséggel? Ha igen, hol?
2011. jún. 9. 20:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az elhelyezkedés manapság mindenhol baromi nehéz. Ez a szak (én Gödöllőn végeztem) egy olyan alap látásmódot ad, mellyel ha valóban érdekel és szeretnéd csinálni akkor jó eséllyel el tudsz helyezkedni. A gödöllői oktatás nagyon színvonalas és gyakorlatias volt. Nekem olyan szerencsém volt, hogy be sem fejeztem a suli és már volt munkám a szakmában. És mielőtt jönne a sok okostojás se ismerősöm, se protekcióm semmi, csak szimplán kitartó voltam és szerencsém volt. Hála az égnek azt tudom mondani, hogy nekem baromi jó helyem van, becsületesen meg tudunk élni a párommal és komolyabb eredményeket értünk el (23évesen) mint sok 40-50 év körüli ember, gondolva itt az egzisztenciális javakra. Egy tanácsot viszont fogadj meg, mert ezzel sokszorosra növeled az esélyedet. Tudom, hogy közhelyes és mindenki ezen rugózik, de tanulj nyelvet. Német, angol és akkor tiéd a világ. Nem akartam elhinni soha én se, de voltak már olyan lehetőségek amiről ennek hiánya miatt csúsztam le.
2013. febr. 1. 15:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy pénzt lehet ezzel profitálni. Azonban ehhez nagy kapcsolati kör és tőke kell. A legjobb lehetőség, hogy mély telepet hozol létre. Főleg fémek és hulladék feldolgozás.
2013. máj. 9. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Sikerült elhelyezkedned? :)
2013. jún. 16. 11:34
 14/14 anonim válasza:
12# mély telepet nyitni mi ? lófaszra se elég ez a szak megmondom neked ...
2016. jún. 21. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!