Van más iskolában is hasonló szitu?
Figyelt kérdés
ahogy látom, már szinte minden iskolában tudják a tanulók, hogy mikor érettségiznek. nálunk meg olyan van, hogy 14-én bemegy mindenki és majd akkor mondják meg hogy ki melyik nap szóbelizik. Tehát 14-re mindenkinek fel kell készülnie, mert lesz olyan aki ott marad és szóbelizik és lesz olyan aki hazamegy. Szerintem ez így nagyon nem korrekt. Ti mit gondoltok?2011. jún. 9. 11:57
1/8 anonim válasza:
Istenem, be kell menni kb fél órára, de sajnállak. Nekünk is volt nyitó nap, mindenkinek be KELLETT menni, és kb én meg 2 másik ember maradtunk 1 !!! szóbelire. Másnap meg mehettem 3 másik szóbelire. Bírjad már ki azt a pár nyomorult napot.
2/8 A kérdező kommentje:
nem azzal van a gond, nem érted. csak sokkal kényelmesebb lenne, hogy ha már felkészülök 14-re, bemegyek úgy, akkor már szóbelizek is, nem pedig hazaküldenek. vagy ha később szóbelizek akkor jó lenne tudni, hogy mennyi időm van még a felkészülésre.
2011. jún. 9. 12:04
3/8 anonim válasza:
Ez bizony rengeteg helyen így van.
4/8 anonim válasza:
Ja ez így tényleg rossz, nálunk is így van. Annyi előnye viszont van, hogy 14-re mindent megtanulok és, ha nem azon a napon leszek, akkor csak át kell néznem mindent, hiszen már tudom őket :D
5/8 anonim válasza:
Teljesen korrekt. Lehet, hogy téged második napra osztottak be előre, de időközben valakivel történt valami és tárakták második, vagy harmadik napra, ezért valakit előrehoznak. Lehet, hogy éppen te leszel az, ha pedig nem vagy akkor ott... szívás.
A legrosszabb, ha második napra osztanak be. Első nap hazaküldenek, második levizsgázol, harmadikon megkapod a bizonyítványt. Komolyan azon az egy napon parázol?
6/8 A kérdező kommentje:
azért nem tartom korrektnek, mert a környékünkön, meg akivel én beszéltem, már mindenki tudja, hogy melyik napon van beosztva. de mindegy. egyébként én úgy tudom, hogy mindenki ugyanazon a napon kapja meg a bizit, nem a vizsga utáni napon.
2011. jún. 9. 14:43
7/8 anonim válasza:
"egyébként én úgy tudom, hogy mindenki ugyanazon a napon kapja meg a bizit, nem a vizsga utáni napon"
Igen, így van, de hogy jutott eszedbe az ellenkezője?
8/8 A kérdező kommentje:
"Első nap hazaküldenek, második levizsgázol, harmadikon megkapod a bizonyítványt."
2011. jún. 10. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!