Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pénteken lesz az államvizsgám....

Pénteken lesz az államvizsgám. Hogyan gyűrjem le a félelmemet?

Figyelt kérdés
Borzasztóan izgulok,félek hogy elrontok mindent! Nincs valakinek valami megnyugtató tippje,hogy ne legyen ennyire gyomoridegem és jobban tudjak koncentrálni? Kérem,segítsen aki tud!!!!!Előre is köszönöm!!!! :(
2011. jún. 8. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha tanultál, semmi gond, én akkor nem paráznék, de parázok, mert egy szót nem tanultam még...ez se nyugtat meg?? D lehet el se megyek...
2011. jún. 8. 09:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Tanultam,de akkor se érzem magam úgy,hogy biztos sikerülni fog.Te hova jársz?Én Szarvasra a SZIE-re óvóképzőbe.
2011. jún. 8. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem majd csak februárban lesz az államvizsgám, de én is nagyon izgulós vagyok, minden szóbelitől félek, akkor is ha tanultam, mert nem szeretek beszélni, nem tudom magam kidumálni mindenből sajnos...

Van nyugtatós tea (konkrétan Nyugtató tea néven találod meg pl Rossmannban) nekem az segített kicsit múltkor, péntekig minden nap igyál 1-2 bögrével.

Gyógyszertárban lehet venni Carmol cseppet, annak is van nyugtató hatása, és a gyomrot is nyugtatja.

Én egyik nehéz szóbelim előtt bevettem fél xanaxot (reggel fél 7kor vettem be és 10-től vizsgáztam), az nagyon jó volt, nem voltam álmos, nem lettem tőle közömbös a vizsgára, csak nyugis voltam, ugyan úgy tudtam gondolkodni stb.

Ami még segít, ha vizsga előtti este már nem foglalkozok az anyaggal, valami teljesen mást olvasok, vagy nézek egy izgi filmet, az kicsit eltereli a figyelmemet, és nem álmodok a vizsgával.

Remélem segítettem!

Sok sikert!

2011. jún. 8. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ma és csüt. délig, max. du. 2-ig tanulj gőzerővel. Utánna dobd a sarokba a könyveket, jegyzeteket! Ha az utolsó percig tanulsz, azoknak az ismereteknek nem lesz idejük "leülepedni" a többi megszerzett tudás közé, így ott maradnak az agyadban a felszínen, ezáltal megakadályozzák, hogy a vizsgán feltett kérdésekre adandó válaszok feljöjjenek a mélyből.

Csüt. délután menj el egy nagyot úszni, futni, barátokkal, barátnőkkel cseverészni NEM BERÚGNI!!

Este időben feküdj le, reggel friss zuhany!

Amennyiben (viszonylag) becsülettel tanultál, legyen nyugodt a lelki-ismereted, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a sikeres vizsga érdekében. ANNYIT BIZTOSAN TANULTÁL, HOGY ÁTMENJ!!! Ezt mondogasd magadnak, és sikerülni fog.

2011. jún. 8. 09:44
 5/10 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok!!!Máris jobban érzem magam!Tök jó,hogy van ez az oldal!!!Köszönöm még egyszer!!!!:)
2011. jún. 8. 16:12
 6/10 A kérdező kommentje:
A berúgás amúgy se menne,mert van egy édi 2 éves kisfiam,majd "teázok" vele egy jót holnap este! :)
2011. jún. 8. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

9,44 vagyok.

Oké, akkor holnap d.u. ketten mentek a játszótérre, akkor ott jól el-lesztek együtt, elbeszélgetsz a többi anyukával is. A lényeg, hogy az agyad lefoglald könnyű, kellemes időtöltéssel és ne a tételeken rágódjon. Hazamentek, teáztok (add meg a módját) teasüteménnyel terítsd meg az asztalt stb. tedd különlegessé az estét.

A Népi Kína 2 napi termését kívánom oda bele neked!! :))

2011. jún. 8. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült? Tudsz valamit?
2011. jún. 13. 07:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Sikerült!!!!4-es lett a pénteki átlagom hozzáadták a két szigorlatomat 3+3 és így 3.33 lesz majd az oklevelembe.Nagyon izgultam,de jó tételt húztam.Kissé szigorúan osztályzott az elnök,de azért mindenkinek sikerült!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!! :)
2011. jún. 16. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ma volt és 3 leszek...hála a konzimnak aki ba...szott rám, illetve annak h nem érdekelt nagyon magánéleti okok mmiatt...meg h hülye régiót kaptam
2011. jún. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!