Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakmával induljak...

Milyen szakmával induljak külföldre?

Figyelt kérdés
(Németország, Ausztria, Anglia)
2011. jún. 7. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
mi az érdeklődési területed? külföldön is szívás ám egy életet végigdolgozni úgy, hogy nem szereted amit csinálsz.
2011. jún. 7. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
műszaki szakközépbe jártam tehát van vmi műszaki érzékem reál beállítottságú vagyok környezetmérnöknek készülök érdekel a kémia.. ilyenek.. vmi tanácsot tudsz így adni? :)
2011. jún. 7. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem beszélve a nyelvismeretről...
2011. jún. 7. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
ha már felvettek egyetemre, vagy fel fognak, akkor addig ne menj ki, hanem végezd el. Olyan csinálhatsz, hogy vannak különféle külföldi ösztöndíjak, amikkel ki lehet menni félév áthallgatásra, én is ilyennel fogok kimenni jövőre Franciaországba, és ezt ajánlom neked is. Aztán utána már könnyebb ott ragadni, mint csak szimplán kimenni szerencsét próbálni :)
2011. jún. 7. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Gépészmérnök, Építészmérnök.
2011. jún. 20. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!