Az emelt szintű nyelvérettségi most egyenlő egy középfokú C-típusú nyelvvizsgával?
Figyelt kérdés
emelt németem van, és azt hallottam, hogy gyakorlatilag ez egyenlő egy középfokú német nyelvvizsgával, viszont erről semmi papírom nincs. Most igaz ez vagy nem?2011. jún. 6. 21:14
2/7 anonim válasza:
emelt szintű érettségin az 5ös, az középfokú nyelvvizsgával egyenlő.
3/7 A kérdező kommentje:
de ezt hogyan tudom bizonyítani a felvinek, hogy ne emeltként, hanem nyelvvizsgaként számolják? (mert pl a pontszámítókalkulátorban nem számította annak)
2011. jún. 6. 21:40
4/7 anonim válasza:
A pontszámitó röviden szólva egy szar :D Nem kell semmi különöset csinálnod, csak beküldened a róla szóló érettségi tanúsitványt/bizonyitványt. Nem fogják emeltként elszámolni, mert azt csak akkor lehetne, ha felvételi tárgyad lenne a német (és akkor jobban is járnál, hiszen emeltért 40 pont jár, mig középfokú nyelvvizsgáért csak 28).
5/7 anonim válasza:
egyszerre nem számolják be a nyelvvizsgát meg ugyanabból a nyelvből emeltet. akkor csak emeltet számolnak mert az több pontot ér
6/7 anonim válasza:
Azt ők tudni fogják, hogy ez mit ér. Én kéttannyelvűbe jártam, emelten érettségiztem 5-re = középfokú + mellé 3 tárgyból angolul (kb 3, rég volt már), és így megkaptam a felsőfokút, amit felsőfokúnak is számoltak végül. De a kalkulátor erre képtelen volt :)
7/7 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy egyszerre nem tudják beszámítani emeltként és nyelvvizsgaként
ha ők tudni fogják, akkor megnyugodtam :)
köszönöm a kommenteket! :)
2011. jún. 6. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!