Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nemzetközi igazgatási?

Nemzetközi igazgatási?

Figyelt kérdés

Pázmányon néztem elsősorban, csak hát én nem vagyok valami vallásos, nem tudom ez mennyire kizáró tényező illetve mennyire veszik komolyan a vallás oktatását az intézményben.

Corvinus is érdekel még, nem tudom melyiket kellene választanom, írnátok tapasztalatokat?

Illetve azt, hogy mennyire érné meg ezt elvégezni? Csak őszintén!! :D

2011. jún. 6. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Az egyetem egyházi fenntartású, de nem kérik a vallás gyakorlását a hallgatóktól (ezt a kérdést te sem gondolhatod komolyan :D )

Nem éri meg elvégezni. Ez is akkora átverés, mint a nemzetközi tanulmányok, ami korábban a nemzetközi kapcsolatok közgazdászképzés volt, most pedig van nemzetközi gazdálkodás, ami a korábbi NK utódszaka, és a matekhoz nem konyítóknak meg kreáltak egy nemzetközi tanulmányok szakot, ami kb. pont annyit is ér. Ugyanez van jelen a nemzetközi igazgatási szaknál is: nagyon jól hangzik, de kb. semmire sem jó, mert mindenfélét tanulsz a jogról, de mégsem leszel jogász, csak kiemelésre kerülnek azok a jogi vonatkozások, amik érintik az EU-s, vagy nemzetközi jogot. Ha már úgyis annyi jogot kell tanulni, akkor inkább elmegyek jogásznak... Ha megnézik ezt a diplomát, nem fogják tudni a munkáltatók, mi vagy, mert se nem közgazdász vagy, de még csak jogász sem, akkor mi vagy...? Nemzetközi igazgatási szakértő? Szerintem válassz egy másik szakot.

2011. jún. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!