Hogy van az év végi érdemjegy osztás?
Figyelt kérdés
egyik tantárgyból félévkor voltam 2,57 most leszek 3,75, azt mondták ha teljes jeggyel javítottál 3,4-től megadható , de azt is mondták ha változott akkor az egész évit kell nézni és az nekem 3,5 most akkor mivan? lehetek 4-es vagy nem, jah meg jól mondták? vagy... vki elmagyarázza pls?2011. jún. 6. 17:49
1/4 anonim válasza:
a tanárodon múlik,nem tudok róla ilyen pontos szabály..de szerintem megadja a négyest
2/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: a tanárod dönti el, minden körülmény figyelembe vételével, amiből az átlag csak egy. Kérdezd meg a tanárt. Az "azt mondták" nem számít semmit. (Kik mondták azt?)
3/4 anonim válasza:
*nem tudok róla hogy lenne.
Én most 4,3ra állok és a tanár már lezárt 5ösre mert megteheti és persze mert megérdemlem :D (mert órán aktív vagyok,járok versenyekre stb.)
4/4 anonim válasza:
18:07: Na erre mondtam, hogy az átlag csak egy, és más körülményeket is figyelembe lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!