Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bizonyítvány kérdés!? (Szerint...

Bizonyítvány kérdés!? (Szerintetek milyen lett? )

Figyelt kérdés

Irodalom : 5

Nyelvtan : 4

Matek : 4

Történelem : 4 vagy 5

Német : 5

Informatika : 5

Természetismeret : 5

Testnevelés : 5

Ének : 5

Rajz : 5

Technika : 5

Szerintetek jó ,vagy nem jó ?

2011. jún. 5. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Most mit akarsz, dicsérgessünk? Ne legyél már ennyire álszent.
2011. jún. 5. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Hány éves vagy? :P Természetismeret hagyjuk már...
2011. jún. 5. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez nagyon szép bizonyítvány. Remélem, ha kislányom eléri az iskolás kort, ő is ilyen szép bizit hoz. Nincsenek megelégedve a szüleid a biziddel?

Az ilyen szülőket soha nem értettem. Hova akarnak jobbat? Mindig jönnek a "bezzeg a szomszéd állatorvos gyerekei kitűnő bizonyítványt vittek haza, te mért nem tudtál?" Megnézném a szülők bizijét a padláson. Apukám is állandóan piszkált a jegyekkel, addig, amíg meg nem találtam a bizijét...voltak benne ám kettesek is:D

2011. jún. 5. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Hát, lehetne jobb is...
2011. jún. 5. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha te elégedett vagy vele, akkor jó. Ha meg nem, akkor nem jó. Ha még annyi idős vagy, hogy van természetismeret, akkor egyébként később sose fog számítani a mostani bizonyítványod.
2011. jún. 5. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó ez, ne ríjjá'
2011. jún. 5. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Első válaszolóval egyetértek. Miért lenne ez rossz bizonyítván? Nyilvánvaló, hogy semmi gond nincs vele.

Viszont, ahogy a többiek is mondták eléggé a suli elején járhatsz, ilyenkor azért ez lenne a minimum sztem.

2011. jún. 5. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!