Az angol érettségi párbeszéd formájában történik, vagy többnyire csak nekem kell beszélnem egy témáról?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 16:30
1/2 anonim válasza:
van párbeszéd is benne, kapsz témát arról viszont neked kell illetve a képekről is csak neked, a párbeszéd elég rövid és laza középszinten
2/2 anonim válasza:
Az első részben van 3 különböző témához pár kérdés, amik neked is le vannak írva a lapra, de a tanár megkérdezi, és válaszolni kell rá, meg kicsit beszélni róla.
A második részben szintén párbeszéd van, de ez egy szituáció, pl. a vizsgáztató az orvos, te meg a beteg, és eljátsszátok a szituációt.
A harmadik részben pedig van az önálló témakifejtés, kapsz két képet, és pár kérdés meg van adva, ami segít a téma továbbvivésében. Ééééés ennyi "csak" :D Egyébként én ma voltam érettségizni...:S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!