Emelt angolosok, milyen volt a szóbeli?
Akik ma vagy tegnap voltak szóbelizni, hogy sikerült? Milyen képet, vitát, kérdéseket kaptatok?
Előre is köszönöm. :)
nem az van, hogy a témák meg vannak adva, de maga a kérdések és a képek nem?
köszi az eddigi válaszokat. :)
én még mindig tartom azt a véleményem, hogy a tanár állítja össze a tételeket, nem ugyanazok a tételek minden iskolában. csak a témakörök adottak.
amúgy én most voltam. túl vagyok rajta. :D
először a reklámokról kérdezgettek. milyen egy jó reklám, milyen egy rossz, példák, hol jó reklámozni, nem idegesítő-e a sok reklám a tévében. mondtam, nem, mert ki tudok menni vécére meg tudok kajálni. és röhögtek. :D
aztán az volt a statementem, hogy valami pénzt kellene fizetniük az autósoknak, ha bemennek a city centre-be. ez jó téma. pollution, public transport, faster, workplaces in order to build parking lots.
aztán az írás története volt, hogy hogyan változott. nagyjából szerencsém volt. az előttem lévő csajnak az iskolai szervezetekről kellett beszélnie, pl DÖK. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!