Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jövőre megyek 9. -be. Nagyon...

Jövőre megyek 9. -be. Nagyon fontos most részt vennem az iskolai kiránduláson?

Figyelt kérdés
(a gimnázium szervezi)már voltam egyszer, egéyz nap túráztunk. Holnap megint lesz de én ilyenkor nagyon feszült vagyok, nem szeretnék menni olyan jó lenne itthon maradni. Szerintetek nagyon fontos részt venni?
2011. jún. 3. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát jó dolog szeptemberben úgy menni, hogy vannak barátaid, ismerőseid, nem feszengsz, hogy a többiek összeszoktak, te meg még nem. De ha nincs kedved, ne menj, nyilván nem ezen múlik.
2011. jún. 3. 15:09
 2/3 A kérdező kommentje:
pont ez a gondom
2011. jún. 3. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor te is tudod jól a választ, itt nincs mit hozzátenni. Választhatsz, hogy veszed a fáradságot és elmész (és megpróbálod jól érezni magad, mert annak sincs sok értelme, hogy feszengj egész nap), vagy pedig otthon ülsz egész nap, amit mellesleg bármikor megtehetsz, úgyhogy szerintem menj el, csak nyerhetsz.
2011. jún. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!