Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótfelvételizhetek augusztusba...

Pótfelvételizhetek augusztusban, ha július 7-ig törlöm az összes jelentkezési helyemet amit a rendes felvételi eljárásban jelöltem meg?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 13:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
tehát akkor szerinted lehet azt csinálni amit a kérdésben leírtam?nem igazán értem amit írtál
2011. jún. 4. 19:51
 12/14 A kérdező kommentje:
na, új fejlemény: felvi.hu-n találtam egy ügyfélszlgálatos címet, írtam nekik és azt írták vissza, hogy igen, kitörölhetem az összes helyet ahova jelentkeztem, és utána pótfelvételizhetek..:)))
2011. jún. 6. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért csak elmagyarázom, mire gondoltam!

Volt itt egy idézet:

"Kik jelentkezhetnek a 2010. évi pótfelvételi eljárásba?

A 2010. évi pótfelvételi eljárás során csak azok nyújthatnak be jelentkezést, akik a 2010. évi általános felvételi eljárás során nem jelentkeztek, vagy jelentkeztek, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem."

(Ez idénre is érvényes.)

Vagyis a pótfelvételi feltétele az, hogy vagy ne jelentkezz, vagy ne vegyenek fel sehova. Na már most, ha törlöd az összes helyet, akkor nem vehetnek fel sehova, tehát az egyik feltétel mindenképp teljesül.

2011. jún. 6. 14:30
 14/14 A kérdező kommentje:
oké, most már világos, amit írtál:)köszi a választ!:)
2011. jún. 6. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!