Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvi.hu-ra meddig lehet...

Felvi.hu-ra meddig lehet feladni a bizonyítványt?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy ma van a határidő, mert már be van szkennelve minden, csak felvi.hu-n nem jeleníti meg az eddigi adataimat, amit korábban megadtam, se a sulikat stb. és nem tudom, ilyenkor mi van. :S Valaki?
2011. máj. 31. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Dokumentumok pótlására 2011. július 7-ig minden további nélkül lehetőség van.

így kaptam levelet felvi.hu-tól szerintem ez mindenre vonatkozik.. ráadásul ha belegondolsz még semmit se kaptuk meg se érettségit se a 12 év végi bizonyítványt szóval igencsak rosszul hallottad

2011. máj. 31. 20:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, csak azt mondták, a gyorsabb feldolgozás érdekében jobb leadni előbb. Csak felvin nem tudom elérni a jelölt sulikat stb. :/
2011. máj. 31. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Június 1-ig kéne, de ha július 7-éig adod, valószínűleg akkor sem lesz gond. Én 23-án töltöttem fel, és 31-én már fel volt dolgozva.
2011. máj. 31. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:

persze jobban teszed ha minél hamarabb beadod.. de akkoris júLi 7 az utolsó időpont addig még jó hónap van hátra..

ha meg az e-felvit nem éred el akkor valószínűleg nállad lesz a hiba mert nálam működik... ne google chromeot használj azt nem kezeli vagy mi baja csak ie meg firefox ha ott se jó akkor ajánlom hogy másnál próbáld meg feltölteni

2011. máj. 31. 21:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Valamiért nem jó nálam. Regisztrációt ír ki és már be vagyok jelentkezve meg minden. :S
2011. máj. 31. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:

itt van alul:

[link]

Már rendelkezésre álló dokumentumok (pl. középiskolai-bizonyítvány) benyújtási határideje:

2011. június 1.

én ezt még nem töltöttem fel. gáz lesz ha nem töltöm fel holnapig ?

2011. máj. 31. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:

A jelentkezési lap benyújtását követően megszerzett dokumentumokat (így különösen a középiskolai bizonyítványt) a gyorsabb feldolgozás érdekében 2011. június 1-ig be kell küldeni. A bizonyítványok, igazolások végső benyújtási határideje: 2011. július 7., az ezt követően benyújtott dokumentumokat nem lehet figyelembe venni.

most akkor mivan ?:D

2011. máj. 31. 23:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a júli 7 a jó. De valaki írja már meg, hogy tudok hozzáférni az adataimhoz, mert sehogy se jó ez a sz*r. :(
2011. máj. 31. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
mozilla firefox böngészővel próbáld. e-felvételin belül írd be a biztonsági kódod, aztán elvileg ott kell lennie mindennek
2011. máj. 31. 23:35
 10/10 anonim válasza:
amúgy ffx4 nem kezeli, régi firefoxal jó.
2011. jún. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!