Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem megyek el szóbelizni,...

Ha nem megyek el szóbelizni, akkor automatikusan megbuktam? Ezt feltüntetik valahol, ha már egyszer érettségiztem?

Figyelt kérdés
Egyszer már leérettségiztem, és szintemelőt csináltam, de nem sikerült jól az írásbeli, és ha nagyon-nagyon jó lenne a szóbelim, akkor se érném el a kitűzött százalékot, tehát mindenképpen újra csinálnám októberben. Megjelenik valahol papíron, ha nem megyek el szóbelizni és emiatt meghúznak?
2011. máj. 31. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, az érettségi bizonyítványod már örökre úgy marad. A sikeres vizsgákról tanúsítványt kapsz, ami egy pótlap az érettségihez.
2011. máj. 31. 12:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor jó, ez így rendben van. Köszönöm a segítséget!
2011. máj. 31. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!