Aki idén érettségizett, vagy korábban bármikor : valóban igazából odáig eljutni nehezebb, nem pedig maga az érettségi?
Én még bőven előtte állok, csak szeretném kérdezni, hogy így visszagondolva, mi a véleményetek? Mennyire volt nehéz az érettségi?
Mert őszintén ismerek olyan embereket, akikből a 8 általánost nem néztem volna ki, mégis leérettségiztek ha csak 2-re, de akkor is görbült.
Mondjuk Én matekból hihetetlen hülye vagyok, abból nehéz lenne bárkinek is überelni, de többi egész jól megy.
Én 2000-ben érettségiztem és visszagondolva, egy főiskolai vizsgaidőszak sokkal nehezebb, mint az érettségi szerintem.
Pláne, hogy azokat a dolgokat 4 évig tanulod, bár könnyebb felejteni, de rögzülni is jobban van ideje.
Én igazából csak történelemre tanultam, de arra nagyon, mert addig mindig puskáztam és a kedvenc tanárnőm tanította, így nem akartam csalódást okozni neki.
Végül 4-est kaptam.
A magyar mindig érdekelt, azt csak átfutottam, a matek egyáltalán nem érdekelt, de úgy voltam vele, amit eddig nem értettem meg, már eztán sem fogom ha egyedül ülök könyvem felett.
Idegen nyelvre semmit nem készültem, mert csak egy témáról kellett beszélgetni, így azt evidens, hogy nem magolom be mi a hobbym, milyen az iskolám stb.
Végül egész jó lett az eredményem, nekem legalábbis megfelelt ( magyar:5, történelem:4, matek:2.... angol:4, bilológia:4 )
1. vagyok
A matek nekem is mumus, én másodikban pótvizsgáztam belőle, azelőtti nyáron jártam egy matektanárhoz, ő mutatta meg, hogy lehet élvezni is a számolást...tanárfüggő is a dolog.
Én idén érettségizem, 5 év kihagyás után a 12.be idén iratkoztam estin.
egész évben alig tanultam,csak a negyedévenkénti vizsgára,azt se sokat.
Nagyon paráztam az irásbeli érettségitől.
Sokkal nehezebbre számítottam,bár a matek meg az angol nehéz volt.
De én azt mondom,hogy a matekon kívül nem hiszem hogy bárkinek is gondot okozna az érettségi irásbeli.
Eljutni sokkal nehezebb. :)
Engem pl most évvégén (és 3 éve ez megy...) az ofő ugy rugdosott át matekból, szó szerint... :)
és 58%-os érettségit irtam belőle (ami aztjelenti h 2% és megvan a 4es. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!