Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egy ösztöndíj-pályázat...

Milyen egy ösztöndíj-pályázat felépítése?

Figyelt kérdés
Lehetőségem van pályázni a gimnáziumi tanulmányi ösztöndíjra, de nem írtam pályázatokat még soha.
2011. máj. 29. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
ez a pályázattól függ, és ott le van írva, hogy miket kérnek.
2011. máj. 29. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Odáig rendben is van. De ha nem kaptam semmilyen útbaigazítást,nehéz lesz. Inkább akkor úgy írom, hogy jó tanuló vagyok és pályázhatok az ösztöndíjra, ami pénzjutalom természetesen. De mivel rajtam kívül az osztályban van még 2 jó tanuló, a pályázat dönti el, ami egyfajta kérvény, hogy ki a jogos erre a jutalomra.
2011. máj. 29. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
és mit kell leadni? azt meg szokták mondani. önéletrajz, motivációs levél, ilyesmi. Erre gondoltam, hogy le van írva.
2011. máj. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!