Szerintetek átmenjek a másik szakra?
Figyelt kérdés
Bio-kémiára jöttem, és kiderült hogy utálom a bioszt. A kémia jó, meg a tanár is. A matfiz tanárunk a legrosszabb tanár a világon. Nem tanít semmit, mert valami pszichés baja van... Eddig azon gondolkoztam, hogy kémiával akarok tovább tanulni, de ez hogy biokémián vagyok nagyon sok a biosz és nem szeretem. Arra gondoltam hogy jövőre átmegyek mat-fiz szakra. Mert szeretem a matekot, és heti 5 van, a fizikát is szeretem, csak mindig kicsit nehéznek tartottam. Ott meg a kémia tanár a rossz. Szerintetek átmenjek?:)2011. máj. 28. 15:47
1/7 anonim válasza:
Egyetemen már nagyon kevés jó tanár van, a legtöbb kimondottan sz*r, tisztelet a kivételnek!
Első éves vagy gondolom, ott még az alapozótárgyak vannak, az a lényeg, hogy akkor mit fogsz tanulni, meg milyenek lesznek a tanárok, mikor szakirányt választottál.
Amúgy egy mat-fiz szakkal mit kezdenél majd? hol tudsz vele elhelyezkedni?
2/7 Zoliol válasza:
ez középsuli nem egyetem!4Am én biofzikus szeretnék lenni
3/7 anonim válasza:
Most ez gimnázium? Mert akkor szerintem nem érdemes, 10.től úgyis abból veszel fel faktot amiből akarsz, szerintem a tagozat nem sokat számít. Legalábbis nálunk matek tagozatról is mentek jogra, humánról pedig műszakira.
Egyébként szakok csak a felsőoktatásban vannak, azért hihette az első is hogy ez egyetem. :)
4/7 anonim válasza:
Hát honnan kéne tudnom, hogy ez gimi??:D
első voltam
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, én a 2. válaszából meg a továbbtanulási tervek miatt gondoltam hogy az. :) De lehet nincs igazam, nem tudom.
7/7 A kérdező kommentje:
igen ez gimi:D
2011. máj. 29. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!