Hogyan csináljam? ( (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
4 napom van 12 oldal földrajzot megtanulni. Minden más tantárgyból könnyen megjegyzek dolgokat, de a földrajznál nem megy :S. Muszáj, megtanulnom különben megbukom. És nem lenne valami marha jó dolog, hogy minden más tantárgyból 4-5 vagyok és földrajzból meg megbukom.2011. máj. 28. 13:45
1/8 anonim válasza:
Nehogy már ne tudj megtanulni 4 nap alatt 12 oldalt. az 4 oldal/nap...
Hogy csináld? Kapcsold ki a gépet, fogd a könyvet és tanuld meg...
3/8 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem megy a fejembe. előtte volt 2 hetem tanulni 2 leckét. És azt hittem tudom. Mikor aztán dolgozatot írtunk belőle. Mindent elfelejtettem. Amúgy a tanár sem könnyű eset. És félek is tőle.
2011. máj. 28. 13:54
4/8 anonim válasza:
figyelj meg lehet tanulni, pláne a földrajzot, nem egy nehéz tantárgy, bár attól függ mit kérnek, 2esre simán megtudnád tanulni talán még 3asra is és 4 nap alatt 12 oldal nem egy vészes, én érettségiztem belőle és 4 nap alatt tanultam meg 20 tételt, pedig nem vagyok egy jó tanuló tipus.
5/8 anonim válasza:
Jegyzeteld ki. vagy mond fel hangosan. 12 oldalért ennyit vinnyogni, már bocs:d ha szenvedés helyett leülnél, már rég megtanultad volna.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet az utolsó válaszolónak félig hasznos volt a válasza:) Nem azt kértem hogy oktass ki hanem azt hogy adj tanácsot. Na mindegy Köszi
2011. máj. 28. 14:15
7/8 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat akkor nekem 50 oldal törit kell megtanulnom 3 nap alatt :P
8/8 anonim válasza:
Szövegkiemelővel húzd alá a lényeget, addig is olvasgatod. Elolvasod párszor, utána nyitsz egy word-öt és mpróbálod leírni azt, amit olvastál... és így tovább, amíg benne nem marad a fejedben. Ami fontos: ne magolj, értsd meg4 Ha magolsz, akkor azon fogsz izgulni, hogy melyik szó után következik "a" betű, vagy "b" betű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!