Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jövőre középiskola, mire kell...

Jövőre középiskola, mire kell számítanom?

Figyelt kérdés
Egy erős gimibe megyek humán szakra. Még is miket kéne átnéznem humánra? Egyéb ötleteket is várok!
2011. máj. 27. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Mire kell számítanod?? Magasfokú sz__patásra! Hihetetlen hogy mennyi buta, bunkó tanár van, akik éppen sza_nak magasról arra, hogy családi problémád van vagy ilyesmi.

Engem apukám halála után egy héttel már feleltetett a tanár és mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül beírta az egyest.

Kéztöréskor a tesitanár nem fogadta el az orvosi igazolást, azt mondta, attól függetlenül futni még tudok, max majd nem kosarazok. Úgyhogy törött kézzel tesiztem.

Fantasztikus emlékeim vannak a középiskolás éveimről, de kívánom, hogy te egy jobb környezetbe kerülj!

2011. máj. 27. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
A gimi és a szakközépiskola között van különbség, ezt azért illő lenne tudni! Sok cigisre... meg nyalizós emberekre. Valamelyik filmben volt, nem emlékszem már rá: ki kell nyalnod jó pár kövér se.gget, ha akarsz valamit.
2011. máj. 27. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát elég gáz lesz! Már csak 2 hét van a suliból, és én még vagy 10 dogát írok meg ki tudja hányszor felelek... arra készülj fel hogy sokat kell tanulni (mondjuk én kéttannyelvűs vagyok)de van hogy oldalakat kapok egy hétvégére gyakorolni +fordítások elég rendesen. És a tanárokat nem érdekli hogy más tantárgyból is kell tanulni, mindig az övé a legfontosabb. Volt hogy 7 tz-t írtam egy héten :S De nem akarom elvenni a kedved tőle :D Ha nem vagy lusta tanulni, akkor semmiség lesz az egész ;) Meg az osztályközösség is lényegesen jobb lesz mint általánosban :D Jó kis bulik, suli utáni csavargások, osztálykirándulások :P És nem ilyen kreténekkel hogy csak akkor lóghatsz velük ha füvezel meg berúgsz... Fain lesz. Humán tagozatra meg inkább az olyan kell hogy töri meg magyar. De azért nem kell halálra tanulnod magad nyáron, kapsz majd időt hogy hozzászokj hogy többet kell tanulni :D
2011. máj. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!