Egyetemre ilyen táska jó lesz?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
melyik lenne a legjobb? a márka most nem lényeg
( légyszi ne írjátok, hogy mindegy :D )
Nem, ezek normális táskák.
Kérdező komolyan nem tudod, mi az hogy sporttáska??
Most miért sértődsz meg? :)
Leírtuk, hogy az sporttáska, szerintünk nem egyetemre való.
De ha te ettől függetlenül olyat szeretnél, hát vedd meg, járnak páron olyanba. :)
nem sértődtem meg, de leírtam, hogy ne a márkáját nézzétek, de csak azt néztétek.. na és ezért belinkeltem ezeket a táskákat, hogy vágjátok, de még így is vannak rendkívül értelmes emberek..
am természetesen azt fogom megvenni, ami nekem tetszik, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit gondoltok
Nem a márkáját néztük, hanem az egész táskát.
Itt egy másik nájki, a formája ugyanaz, de mégsem sporttáska:
Nem érzem az iróniát, mert nincs.
Ha olyan szakra mész, ahol nem kell semmit magadnál hordanod, akkor bármelyik jó.
Amúgy szerintem egyik se az igazi, mindkettő tömegtáska. A buszon, vonaton, villamoson minden nap látok olyan embert, akinek ilyen táskája van. Ha találtál valami egyedibbet, szólj. (Érzed az iróniát? )
Szia!
Attól függ,hogy milyen szakos leszel és milyen óráid lesznek (pl. laborokra köpeny is kell).Ill. minden tárgynak külön füzetet választasz,vagy egybe írod?
Ami engem illet,nekem az első tetszik a legjobban.Nem is kicsi,nem is nagy.Az utolsó meg....minden második emberen kozerv táska csüng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!