Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek a vezetés oktatóktól!...

Félek a vezetés oktatóktól! Jogosan?

Figyelt kérdés
ugy ahogy tudok vezetni is,kreszt is tudom de attól félek hogy az oktató csesztetni fog,szivatni,üvöltözni és a többi:D többiek mesélték hogy velük is tök apróságok miatt az oktató felkapta a vizet és idegeskedett.és én ezt nemakarom:D nektek mi avéleményetek az oktatókról és az én félelmemről? 18/F
2011. máj. 24. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Normális oktatóhoz kell menni...
2011. máj. 24. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
honnan tudom meg hogy normális e?
2011. máj. 24. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdezz ismerősöket ki volt megelégedve az oktatójával, és próbálj meg hozzá menni. Ennyi. Amúgy nem kell parázni, a legtöbbjük normális.
2011. máj. 24. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én kérdezősködtem. Mindenki azt mondta az egyik fószerra, hogy nagyon rendes, korrekt... ott rontottem el, hogy többnyire csak fiúkat kérdeztem. Hozzá jelentkeztem, és életem legnagyobb hibáját követtem el, ennyire nő gyűlölő alakkal még sosem találkoztam. Sokszor éreztem magamat megalázva, feszélyezve éreztem magamat, a srácokkal meg lepacsizott, haverkodott, kidumált mindent... Összességében túl lehet így is élni. Én lányként nem rokkantam bele, akkor egy srác sem fog, ha ilyen idiótával hozná össze a sors :)
2011. máj. 24. 14:45
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. máj. 24. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha az oktatód basztat, azt azért teszi, hogy jobban megtanuld, mit szabad az úton és mit nem. Ha erősebben szól rád, hidd el, emgjegyzed, hogy ez rossz volt. A vezets nem játék, ezért kellenek oda a kemény oktatók is.

Nekem rendes oktatom volt, magánemberként nagyon jül kijöttem vele, de ha vezetés közben egy apró hibát is vétettem keményen leordította a fejemet :D Akkor nagyon azavrba jöttem, el is ment a kedvem sokszor, de ő is mondta, hogy ez az én érdekemben van. És lám. Elsőre sikerült minden vizsgám. Hálás vagyok neki ezért.

Persze van egykét tapló alak, de válthatsz is közbe, ha nagyonnem bírod az oktatódat. Legalábbis nálunk (Ritmo) lehetett.

19 L

2011. máj. 24. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
hidd el az oktatónak nem az a feladata, hogy leordítson, hanem az, hogy megtanítson közlekedni. néha bunkók, de legtöbbször jól el lehet velük poénkodni. nekik is az az érdekük, hogy jó hangulatban dolgozzanak, ne egy idegbeteg órán vegyenek részt. kiismerik a személyiséged, és ha látják, hogy érzékenyebb vagy a kritikára, akkor nem fognak megbőgetni, ne félj :) 18/L
2011. jún. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!