Ehhez mit szólnak a tanárok?
A tanárok általában tapasztalt rókák, semmi gond nincs ebből. Esetleg, ha jó tanuló vagy, kicsit érdekesen néznek rád, de akkor jövő héten jobban fognak próbálkozni, a jobb jegyért.
Sok sikert :)
Oh, mi első anatómia vizsgán (4X12 tétel kb.) bementünk vizsgázni 7:10 körül, és 7:25-kor már a büfében kv-ztunk. :) Mindenki megbukott, vagy visszaadta a tételt.
Vicces volt, főleg, hogy vizsga kezdő ip-re 7:30-at írt ki a tnő.
Amúgy én védőnőiből tanultam meg a 18-ból az első 9 tételt, úgy mentem be. Jó, sikerült a 11-est kihúznom, de össze tudtam kaparni egy hármasra valót (és csak azért lett hármas, mert a tnő olyan egyértelműt kérdezett, amire nem mertem válaszolni, nehogy hülyének nézzen. Azt hittem, bonyolultra gondol, és a világ legegyszerűbb dolgát kérdezte... és hármast adott, mondván, nem tudom. Na, paff...)
Ha nem kicsi a csoport (vagyis a tanár ismer mindenkit arcról), akkor nincs gáz. Ha kicsi a csoport, és olyan a tanár, indulhatsz hátrányból, de csak ismered annyira, hogy ezt meg tudd állapítani. Pl. ha órákon is szívózott mindennel, folyamatosan leszólta a bukott tanulókat, akkor nem érdemes ezzel próbálkozni, mert látja az indexedben, hogy második próbálkozás, és akármiért is van ez, megdolgoztat.
Plusz a kis doktoranduszok szoktak még piszkálódni az ilyennel (megrészegíti őket a hatalom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!