Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mindig...

Miért van az hogy mindig másképp irok?

Figyelt kérdés
Egyszer kicsivel másszor nagyobbal...dőlt és egyenes betűkel.
2011. máj. 19. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert még nem alakult ki a személyiséged/egyéniséged :) Nincs ezzel semmi baj.

Én fiatal koromban állandóan próbáltam utánozni azoknak az írását, akik számomra szépen írtak. De igazából nem lehet. Mostanra kialakult az én saját írásom, ami mindig ugyanolyan.

2011. máj. 19. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok, de az írásom hangulatomtól függően változó. Van amikor szép,olvasható ( ilyenek a jobb napok), de ha nincs jó napom, akkor bizony utólag én is gondban vagyok vele. A betűk mérete és formája azért nagyban nem tér el, de valahogy egyszer szép, máskor csúnya. Hümmm.
2011. máj. 19. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van kb. 4-5 féle kézírásom, havonta kb. cserélődik. Nincs ezzel probléma, bár volt olyan tanárom, akinek feltűnt, hogy mondjuk októberben más írással adtam be dolgokat, mint decemberben, akkor meg kellett mutatnom, hogy igen, így is tudok írni, meg úgy is.
2011. máj. 19. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is teljesen máshogy írok, egy szövegen belül is, a betűim is teljesen máshogy néznek ki, de még olyan hasonlóságot sem lehet észrevenni közöttük, hogy mondjuk mittudomén mindig hurkosan, vagy dőlten írok vagy ilyenek.. Lehet egyszer elviszem valami hosszabb írásomat egy grafológushoz, mit tud belőle kihozni. Pedig nem mondanám hogy nem alakult volna még ki a személyiségem..
2011. máj. 19. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már amúgy olyan annó az iskolában, hogy több oldalas házi dolgozatomat alig fogadta el a tanár, mert azt hitte anyámmal írattam meg. Mivel az egyik oldal így, másik úgy nézett ki.. Persze én írtam az egészet. /előző
2011. máj. 19. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!