Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Üdv! Abba kéne segítség, hogy...

Üdv! Abba kéne segítség, hogy nem tudom hogyan fogalmazzam meg a hivatalos levelet az igazgatónak? Egy emelt szintű tantárgy leadását szeretném.

Figyelt kérdés
Az oka az, hogy az emelt szinten kapott jegyek rontották az átlagomat, és mégsem emelt szinten szeretnék belőle érettségizni. Pl ilyenre gondoltam, hogy: Ezúton szeretném kérelmezni az emelt szintű informatika óra leadását. Ez így jó első mondatnak? Vagy hülyeség? Ebbe kéne segítség.
2011. máj. 18. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nem jó :)

Csak egyszerűen, nem kellenek barokk körmondatok.

Tisztelt Igazgató Úr!

Kiss Piroska 10/A osztályos tanuló vagyok. Az elmúlt évben emelt szinten tanultam az informatikát.

Kérem engedélyezze, hogy a következő tanévtől ismét középszinten tanulhassam az informatikát, mivel mégsem szándékozom emelt szintű érettségit tenni belőle, és az így fennmaradó időben a többi érettségi tárgyra szeretnék koncentrálni.

Köszönettel,

aláírás, dátum

2011. máj. 18. 17:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, tényleg jobb:)
2011. máj. 18. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!