Akik gyerekeket korrepetáltok, előre meg szoktátok beszélni hogy pontosan milyen anyagot vesznek, vagy a helyszínen derül ki?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 13:21
1/3 anonim válasza:
Én egyetemista koromban korrepetáltam. Természetesen előre tisztában voltam vele, mit fogunk gyakorolni, hisz az alapján készültem fel az óráimra :)
2/3 anonim válasza:
Én matekot szoktam korrepetálni. Nem szoktuk előre megbeszélni. Kinyitom a füzetét és látom mit tanultak.
Akkor érdemes előre megkérdezni, ha úgy érzed, vannak olyan témakörök, amiben nem vagy ezer százalékig biztos. Úgy egy kicsit rá tudsz készülni.
3/3 tigress válasza:
Ha jártas vagy a tananyagban, nincs mit megbeszélni előre. Én csak a legelső alkalommal szoktam annyit megérdezni a szülőtől, hogy extra tudást kíván a csemetéjének, vagy az iskolai anyagot nézzük át: tehát szakkör, vagy pótóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!