Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik gyerekeket korrepetáltok,...

Akik gyerekeket korrepetáltok, előre meg szoktátok beszélni hogy pontosan milyen anyagot vesznek, vagy a helyszínen derül ki?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én egyetemista koromban korrepetáltam. Természetesen előre tisztában voltam vele, mit fogunk gyakorolni, hisz az alapján készültem fel az óráimra :)
2011. máj. 18. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én matekot szoktam korrepetálni. Nem szoktuk előre megbeszélni. Kinyitom a füzetét és látom mit tanultak.

Akkor érdemes előre megkérdezni, ha úgy érzed, vannak olyan témakörök, amiben nem vagy ezer százalékig biztos. Úgy egy kicsit rá tudsz készülni.

2011. máj. 18. 13:46
 3/3 tigress válasza:
Ha jártas vagy a tananyagban, nincs mit megbeszélni előre. Én csak a legelső alkalommal szoktam annyit megérdezni a szülőtől, hogy extra tudást kíván a csemetéjének, vagy az iskolai anyagot nézzük át: tehát szakkör, vagy pótóra?
2011. máj. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!