Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit írhatnék a tanárnak CV-S...

Mit írhatnék a tanárnak CV-S vizsga ügyében?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek a helyemben? nem akarok a tanár elé úgy odaállítani hogy az x tételnek csak a harmadát tudom. akkora égés lenne, és automatikusan utóvizsga lenne a vége.

KÉRLEK SEGÍTSETEK, TELJESEN TANÁCSTALAN VAGYOK!

2011. máj. 18. 12:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
mit írhatnák neki, egyáltalán küldjek mailt neki?
2011. máj. 18. 12:02
 2/11 anonim ***** válasza:

jelentkezz át későbbre. am meg ha erre nincs leheetőség nehogy elmond neki h nemtanultál. ha mázlid van tételhúzásnál és jól teljesítesz lefog pontozni mert tudja h csak mázlid volt.

én töri érettséginél csak a tételek felét tudtam a többit is csak félig meddig. erre kihúztam azt a tételt amit még egyszer se olvastam el. a világ nagy felfedezései volt a tétel. végül 4est kaptam.

ja és mindenképpen menj el mert az egy geszus a tanár felé h nem szrod le a dolgokat. ha megbuksz akk jobban jössz ki.

2011. máj. 18. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:

jót röhögnék egy ilyen levelen.

tanár úr nemtaltam mára. ne tessék már beírni az 1-est.

THX

2011. máj. 18. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Órák óta itt kérdezősködsz, ennyi idő alatt egy csomót tanulhattál volna...

Nem kell így pánikolni, mással is előfordul, hogy nem tud eléggé felkészülni, ez már egyetem, emiatt nem "égsz be".

Több választásod van:

- általában nem bővítik a helyeket a következő vizsgákra, amíg le nem megy a legközelebbi, éppen azért, hogy elkerüljék a tömeges átjelentkezést. Írj a tanszéknek (legalábbis nálunk ők felelősek ezért), hogy lesz-e bővítés a mostani vizsga után

- elmész, megbuksz, így (legalábbis nálunk így van) biztosítaniuk kell új vizsgalehetőséget (utóvizsgát)

- elmész, reménykedsz, hogy átmész valahogy, és elmész a következő időpontra is javítózni

Fél nappal a vizsga előtt nem biztos, hogy szimpatikus, ha az oktatót zaklatod. De te tudod. Neptunban már le sem lehet adni, vagy tévedek?

2011. máj. 18. 12:23
 5/11 A kérdező kommentje:
nem akartam a tanárnak azt írni hogy: "tanárnő azért mennék a másik vizsgára mert nem tanultam", egyébként meg a könyv nyelvezete tök nehéz és hogy ha fennmaradok éjjel akkor kb 60%ból ha 2% eszembe jut majd eszembe, meg az érettségi után is bűntudattal küzdöttem, és ha holnap elmennék semmi önbecsülésem sem maradna, de nyilván ezt nem mindenki értheti (tisztelet a kivételnek). a későbbi vizsgaidőpontok beteltek, már kérdeztük a tesómmal ez ügybe az adminisztrátort és azt mondta hogy direkt lett így kitalálva és a tanárnő azt mondta a tesómnak (aki egyébként 2x kórházba került) hogy köv félévbe jelentkezzen fel az uv vizsgára.
2011. máj. 18. 12:46
 6/11 A kérdező kommentje:

a létszám tehát nem bővíthető.

azzal meg nem megyek sokra majdnem egy órakor hogy ha nem írogattál volna itt hanem tanultál volna.... ezzel nem megyek sokra (bocsi).

2011. máj. 18. 12:48
 7/11 A kérdező kommentje:
és ilyen kétségbeejtő helyzetbe (amibe persze a saját hibámból sodródtam) inkább tényleg vmi segítő tanács jönne jól.
2011. máj. 18. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Figyelj. Ez már felsőoktatás. Itt sajnos nem mindig minden úgy alakul, ahogy neked a legkellemesebb. Ha rosszul osztottad be az idődet, vállalni kell a következményeket, mert az égvilágon senkit sem érdekel.

És minden normális szakkönyv nyelvezete nehéz. Az egyetemi tananyag is nehéz.

Az önbecsülésed meg ne egyetlen vizsgán múljon már. Én 4,8 - 4,9-es átlagokat csinálok a corvinuson, és eddig minden félévben buktam és utóvizsgáztam, de minden UV-t megcsináltam ötösre, mert így már volt időm eleget tanulni. Nem olyan nagy dolog ez.

Nézd meg a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat rendelkezéseit, kötelesek-e új lehetőséget biztosítani, ha ez az első vizsgádon megbuksz.

2011. máj. 18. 12:53
 9/11 A kérdező kommentje:
igen kötelesek.
2011. máj. 18. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor meg bővíteniük kell majd a keretet, ez nem kérdés. Ha meg nem teszik, TVSZ-t sértenek.
2011. máj. 18. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!