Az új diákigazolványon ugye nem az a fénykép lesz amit a felvi-s jelentkezésre beküldtem?
Figyelt kérdés
Az nagyon béna kép amit küldtem, ha az lesz akkor meg lehet valahogy változtatni?2011. máj. 16. 15:21
1/3 anonim válasza:
szerinted akkor min lesz az a fénykép? és akkor miért azt küldted?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát jogsin is kellett fényképet küldeni a vizsgakártyára és nem az került a jogsiba hanem amit az okmányirodában készítenek.
Azért azt küldtem mert az volt itthon :/
2011. máj. 16. 16:24
3/3 anonim válasza:
De a felvin ki volt írva, hogy az a diákigazolványhoz kell.
Most már nem tudsz változtatni rajta, esetleg annyit, hogy nem fizeted be a csekket, akkor nem gyártják le. És miután felvettek, szeptemberben az egyetemen/főiskolán kell csinálnod egy új igénylést. De az már szívás, mert akkor nem biztos, hogy megjön október 31-ig (addig érvényes a középiskolai), szóval akkor kell ideiglenest is kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!