Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy egyetemistának hány nap...

Egy egyetemistának hány nap kell, hogy felkészüljön egy nehezebb vizsgára?

Figyelt kérdés

Bár nem tudom mi számít nehezebbnek. És egy könnyebbre? Általában hány vizsgátok vagy egy vizsgaidőszakban. Hány tételt jelent ez ? Mondjuk az én 60db érettségi tételeimet, ahol 3oldal a maximum ti egyetemisták, hány hét alatt tanulnátok meg.

Köszi egy segítséget, egy érdeklődő

2011. máj. 15. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most 7 vizsgám lesz, úgy vettem fel őket, hogy legyen 2-3 nap közöttük, elvileg annyi elég a tanulásra, ha megvan minden anyag, és nem kell kidolgozni őket. Ha csak tételsorom van, pl egy szóbelihez, akkor a kidolgozáshoz több nap kell, de az jobb esetben már a vizsgaidőszak előtt kész van.

Eddig egy szóbelire tanultam nagyon sokat, az 2*15 tétel volt, mindegyik olyan 3-4 oldal, színtiszta kémia, a sok idő nem a tanulással ment el, hanem a megértéssel, mert ezt a tárgyat magolni nem lehet. Úgy 6-7 nap alatt készültem fel rá, de így is csak 2-es lett, mondjuk a tanár elég érdekesen osztályoz szóbelin:S de örülök, hogy megvan, az a lényeg:)

2011. máj. 15. 18:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez totál tárgyfüggő.

Anatómia szigorlatra (135 tétel) 3 hetet hagytam úgy, hogy eddig minden számonkérésre, kollokviumra rendesen megtanultam az anyagot (értsd: az összes vizsgám ötös lett eddig belőle). És azért így is kicsit parázok, hogy nem végzek....

De volt olyan vizsgám is, amire kétszer elolvastam az anyagot...

2011. máj. 15. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
18.31 vagyok. Igen, nagyjából egész nap, csak ebédszünetet tartottam. Kb. délelőtt 10-től este 11-12-ig. Nem szeretek korán kelni, este viszont jól fog az agyam. Éjszakázni nem szoktam, max 1-ig mindig befejezem a tanulást.
2011. máj. 15. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!