Egy egyetemistának hány nap kell, hogy felkészüljön egy nehezebb vizsgára?
Bár nem tudom mi számít nehezebbnek. És egy könnyebbre? Általában hány vizsgátok vagy egy vizsgaidőszakban. Hány tételt jelent ez ? Mondjuk az én 60db érettségi tételeimet, ahol 3oldal a maximum ti egyetemisták, hány hét alatt tanulnátok meg.
Köszi egy segítséget, egy érdeklődő
Nekem most 7 vizsgám lesz, úgy vettem fel őket, hogy legyen 2-3 nap közöttük, elvileg annyi elég a tanulásra, ha megvan minden anyag, és nem kell kidolgozni őket. Ha csak tételsorom van, pl egy szóbelihez, akkor a kidolgozáshoz több nap kell, de az jobb esetben már a vizsgaidőszak előtt kész van.
Eddig egy szóbelire tanultam nagyon sokat, az 2*15 tétel volt, mindegyik olyan 3-4 oldal, színtiszta kémia, a sok idő nem a tanulással ment el, hanem a megértéssel, mert ezt a tárgyat magolni nem lehet. Úgy 6-7 nap alatt készültem fel rá, de így is csak 2-es lett, mondjuk a tanár elég érdekesen osztályoz szóbelin:S de örülök, hogy megvan, az a lényeg:)
Ez totál tárgyfüggő.
Anatómia szigorlatra (135 tétel) 3 hetet hagytam úgy, hogy eddig minden számonkérésre, kollokviumra rendesen megtanultam az anyagot (értsd: az összes vizsgám ötös lett eddig belőle). És azért így is kicsit parázok, hogy nem végzek....
De volt olyan vizsgám is, amire kétszer elolvastam az anyagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!