Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » H sikerült a föci érettségi?...

H sikerült a föci érettségi? Miket irtatok valasznak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen válasznak?:D amúgy én eléggé elrontottam szerintem nem lesz ötös.
2011. máj. 13. 15:12
 2/7 A kérdező kommentje:

pl a rasszokhoz azt kellet irni h negrid, mongolid ilyesmik ??? meg meg votl a diagramos.. én azt egyáltalán nem tudtam de elvileg az E a jó válasz. a 720...milliárd.. de azt csak betippeltem. a topográfia nekem 22 pont lett . a 2. rész szerintem nagyon nehéz volt... Leírom h én miket irtam kb. és légyszi aki emlékszik rá írja le a válaszát

az 1. feladat H,I,I,H és a B(középső) képet jelöltem be

2. feladat ott az utolsonál meg 2.nál volt eltérés a többi megegyezett

3. nekem Kína lett és szubtrópusi monszun..stb stb

4. volt talán a rasszos ( az atlaszos volt és könnyü)

a diagramosra nem emlékszem

és a levegős peddig szerinte ma hideg felé áramlik mert az alacsony légnyomású és mindig az alacsony felé áramlik a levegő,

2011. máj. 13. 15:18
 3/7 A kérdező kommentje:

többire nem emlékszem :S

mikor lehet a megoldókulcsot mengézni???

2011. máj. 13. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
2011. máj. 13. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
2011. máj. 13. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem szerintem jól sikerült, összesen talán 7 pontot vesztettem, szóval 93%-ra becsülöm - ami nem túl jó, tekintve, hogy olyanokat is elrontottam, amit tudtam.
2011. máj. 13. 16:58
 7/7 anonim válasza:
Én is idén csináltam, hát az írásbeli elég gyérre sikerült, ahhoz képest hogy 90% felett várt tőlem a tanár, csak 70% de egy 100%os szóbelivel feltornáztam össz: 80%ra:D
2011. júl. 18. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!