Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány pontotok lett a biosz...

Hány pontotok lett a biosz emelten?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem 5 hibám van. és a megoldókulcsban leírtakat mind beleírtam az esszébe. az már tanárfüggő,h mennyit fog adni rá. amúgy nem megyek vele semmire mert a mai kémiát elrontottam...de ennek a biosznak köze nem volt a tananyaghoz. neked mennyi lett?és mennyire volna szükséged?
2011. máj. 12. 14:19
 2/3 A kérdező kommentje:
nekem 78 lett:( én tavaly érettségiztem így bioszból csak javítottam idén, hogy felvegyenek orvosira. De hát a sotéról már lemondhatok, még úgy is h van tavalyról egy 94-es kémiám, szval marad szeged. Igazából nekem a témakörök nagyon betettek... és hogy nem volt benne szinte embertan az meg felháborító:( De mind1, ez van....
2011. máj. 12. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is :-( Vártam a sok embertant, amiből jól felkészültem, de nagyon váratlan témák kerültek elő. A genetikát is benéztem, x kromoszómához kötötten számoltam, levezettem mindent. Az sok bukás.Az esszében mindent, jól írtam, de még különböző tesztfeladatoknál 1-1 pontosakat benéztem. Főleg az ember-amőba feladatnál. Csak a 80 legyen meg, azon még javíthatok szóbelin.
2011. máj. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!