Biosz érettségi segít valaki?
Figyelt kérdés
most írtuk meg hát nem sikerült vmi jól:S úgy voltam vele hogy min egy 3as de nem tudom hogy meg van-e,az érdekelne hogy az összpontszám az 80 de azt 1.25el meg kell szorozni így kijön a 100 pont tehát akkor ha elérek mondjuk 16pontot(ami kizárt,többet fogok) akkor az 20 pontot ér(1.25el szorozva) és megvan a 2es??így kell nézni?2011. máj. 11. 11:38
1/3 anonim válasza:
én is ma írtam és szerintem könnyű volt, tuti meg lesz minimum kettes neked. nekem szerintem max 5hiba.
2/3 A kérdező kommentje:
grat:Dde így kell nézni nem?
2011. máj. 11. 13:56
3/3 anonim válasza:
azt nem tudja vki, h a szóbelivel hány százalékot lehet javítani? Ha mondjuk a szóbeli 100%-os lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!