Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kőműves vagy festő a jobb?

Kőműves vagy festő a jobb?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy suliba ahol a kőművest és a festőt jelöltem be. orvosnál festő volt írva és kőművest szerettem volna. Adott valami papírt ami majd a beiratkozáshoz kell és mind kettőt ráirta és azt mondta hogy majd megmondhatom ott problémám. Kőmőves volt az 1. a Festő a 2. . és a kőmüvesnél kapok 10.000 forintot. ez befolyásolja hogy megengedik hogy kőművesnek vegyenek fel ? És hogy Melyik a jobb ?
2011. máj. 8. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

azt nem hiszem, hogy nem tudnád megtanulni, amit akarsz..

De azért, hogy ezekhez van KEDVED, mégis érdemes megpróbálni.

Tehát, felmész valamilyen magasra. És ott figyelsz. Nem történt semmi. Nincs világvége. Ha lenézel -az természetes, hogy egy kicsit rossz. De az is kibirható. Akkor le-pihenés. És így. Azért festőnek és kőmüvesnek ez kell. Próbáld meg,leírni, mit érzel. És azt is, hogy bár rossz,de nem törtnéik semmi baj.

Késő van,jó éjt!

2011. máj. 9. 00:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Késő van de nem tudok aludni. félelmet érzek hogy véletlenül leesek. Magas hely nem nagyon van a közelben amin félek. De van egy kilátó és az elég magas. azon nincs olyan hogy nem nézek le mert bármerre nézek lelátok. De ha az ég felé nézek akkor nem látom hova lépek. ha valahogy is feljutok, soha nem jövök le a tériszony miatt. Volt mikor a vasút felett egy hídon kellett átmenni bár az nem is híd volt hanem olyan ami a vasútállomásokon van a "vasút feletti járó" olyan volt és hát nem mertem lejönni egyedül, a tanár segített, fogta a kezemet és úgy sikerült lejönni. Tehát azért van ez mert félek hogy leesek.
2011. máj. 9. 01:00
 13/18 anonim válasza:
Mindezek után talán jobb lenne, ha festőnek tanulnál, ott max egy kettes létrára kell felmásznod, és a legtöbb ház, lakás belmagassága nem olyan vészesen nagy. Kőművesként viszont már egy szimpla családi háznál néha 4 méter magas oromfalat kell felépíteni, állványokon egyensúlyozva, tériszonnyal nem egyszerű, az biztos. Vagy próbáld meg magadban ezt legyőzni :))) SOk szerencsét!
2011. máj. 9. 07:59
 14/18 A kérdező kommentje:
rendben. megpróbálom leküzdeni. kőművesbe már eléggé beleéltem magam csak nehogy elbukjam és festő legyek. az nagy szívás lenne.
2011. máj. 9. 12:46
 15/18 A kérdező kommentje:
festőnek vettek fel :(
2011. máj. 9. 13:24
 16/18 A kérdező kommentje:

[link]

ez most szaakmunkás képző is ? ezt nem tudom :\ ide jelentkeztem.

2011. máj. 10. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:

igen, szakmunkásképző. A 3 évesre vagy a 2+2 évesre?

Fog menni a létra? remélem, igen,gyakorolj, nyáron is - és írd le, mit érzel, magadnak.

És a vége mindnig az legyen:'Minden rendben van.'

Mert, hát ezek a félelmek bennünk gyökereznek, le lehet győzni, a világban minden rendben van. : )))

Szép a világ, és szépek a színes festékek!

ha mégse menne,(amit nem nagyon hiszek, de lehet)

akkor lehet, hogy át kell kérni magad, az elején, vizvezetékszerelőnek.

: )

2011. máj. 10. 20:00
 18/18 A kérdező kommentje:
3 évesre. Köszönöm. :)
2011. máj. 10. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!