Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Német emelt érettségi-2011...

Német emelt érettségi-2011 május - kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Írjátok le tapasztalataitokat a német(emelt)érettségivel kapcsolatban. Kinek hogy sikerül, mit találtatok nehéznek és mi volt egyszerű? Hány %ra tippeltek?
2011. máj. 7. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szövegértés, nyelvhelyesség szerintem nem volt nehezebb, mint amiket eddig láttam. A hallott szöveg értés 2. feladatánál viszont egyszerűen nem lehetett érteni mit válaszol az a vadász vagy ki a csuda. Egyszerűen felháborító. 12 pontos feladat és mivel 22 pont az egész hallott szöveg, ez százalékban olyan 12 % körül húzza le az egészet, ami botrány. Legalább raktak volna be még egy igaz-hamist vagy akármit... A levéltémák megint jók voltak, bár nekem erre kevés 1,5 óra, hogy igényesen megcsináljam. Alany, állítmány. Alany, állítmány. Kb. ilyen minőségbe szenvedtem össze a 200 szót a hosszú levélnél. Összességében mivel németről magyarra zseniálisan fordítok, meglehet olyan 60 % körül.
2011. máj. 7. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az egész könnyű volt, valószínűleg meglesz a 95% is.
2011. máj. 7. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
99% eddig a levél nélkül.
2011. máj. 7. 13:07
 4/11 A kérdező kommentje:
igen a levélre valóban kevés volt az idő nekem is. a hallás értés jah felháborító nagyon lehúzza az egészet. nem értem mi értelme...nagyon tükrözi a némettudást hogy mennyire értem meg azt amit még a német sem ért kb. jóre számítottam és nem azt kaptam.
2011. máj. 8. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
sztem szánalom,ahogyan összeállították. az emelt és a közép között nem volt kb különbség,legalábbis a hallástértést illetően....nem is értem,h állíthatja össze két különböző csoport a két érettségit.én középszinten mentem de német felsőfokú nyelvvizsgával és a hallásértésben lett 6 hibám,ami vizsgapontra átszámítva 8 pont levonás.nos ez a röhej.amúgy 93százalékos eddig.
2011. máj. 12. 14:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem itt ott tünt nehéznek. A hallásértés sem lett volna az, ha nem tolnak ki a beszédhibás morgó hanganyaggal....

remélem a szóbelivel meglesz a 60%.

2011. máj. 12. 16:07
 7/11 anonim válasza:
nekem 78 % os lett az írásbeli emelten
2011. jún. 1. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:
neked a levélnél korrekten javitottak?
2011. jún. 1. 17:20
 9/11 anonim válasza:

nekem sajnos nem olyanra sikerült, mint amilyenre számítottam, mivel már eléggé kiestem a német nyelv gyakorlatából, (a nyelvvizsgát meg az előre hozott középszintűt meg már megszereztem tavaly előtt...) így csak 53% sikeredett.... remélem én is hogy szóbelivel meglesz a 60%

nekem ami nehéz volt nagyon, az a sorrendbe rakós volt, abból egy pontom sem lett, na azokat nagyon utálom, nah meg persze a magnó, mint mindenkinek...:S

2011. jún. 3. 12:39
 10/11 anonim válasza:

szóbelivel együtt lett 97%

a hallásértésnél vesztettem én is pontot... elküldtem egy osztrák barátomnak, és ő is csak lesett, mint hal a szatyorban... és én meg értsem meg vizsgán.

2011. jún. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!