Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rajz érettségin is van szóbeli?

Rajz érettségin is van szóbeli?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy 2 részből áll. egy művtöris írásbeli meg egy portfólió amiről beszélni kell. Igazából az érdekelne hogy először van az írásbeli művtöris, utána pedig vissza kell majd menni egy másik időpontban bevinni a portfóliót, vagy ez a kettő egybe van?
2011. máj. 6. 22:30
 1/4 anonim válasza:
ebben az évben pl. május 17.én lesz az írásbeli, és majd június közepe fele a szóbeli, ami egy porfólió bemutatásából áll.
2011. máj. 7. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy azt nem tudod, hogy hova kell menni ilyenkor? Mert szerintem a rajz érettségi nem a sulimban lesz.. De nem mondtak semmit, akkor mégis?
2011. máj. 7. 16:30
 3/4 anonim válasza:
hát ha közepezel akkor az mindig a sulidban van, ha viszont emeltszintűzől akkor az mindenképp más iskolában van. de a jelentkezést már rég lekellett adni 2-3hónappal ezelőtt
2011. máj. 7. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. máj. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!