Ha lenne egy ilyen tagozatokkal rendelkező gimnázium, melyik lenne a 'legmenőbb' tagozata?
1. olasz kéttannyelvű
2. emelt angol
3. emelt matek
4. emelt német
5. emelt rajz
6. emelt természettudományi
7. emelt médiaismeretek
8. emelt informatika
?
ilyen sorrendben:
emelt médiaismeretek
emelt angol
emelt két tannyelvű
emelt rajz
emelt matek
emelt természettudományi
emelt német
egyértelműen a természettudományos,mert annak lesz piaca. ezek a tárgyak megtanítanak a logikus gondolkodásra,ami a többi tárgynál segíthet. a nyelveket egy különtanár is megtaníthatja,persze csak ha van rá pénzetek.
azután azt hiszem,h az informatika az,amivel sok dolgot lehet kezdeni,de arra nem mennék,mivel sok suliban nem veszik komolyan.
ha nagyon nyelveket akarsz tudni,akkor én az angolt ajánlom annak ellenére,h felsőfokon beszélek németül.
OFF
Ki tud elhelyezkedni TTK-s diplomával? Kb. 30%
ON
ki tud elhelyezkedni bölcsész diplomával?ki tud elhelyezkedni bármivel?
de lehet,h egy orvosival,egy gógyszerésszel,egy fogorvossal,állatorvossal,műszaki végzettséggel el lehet. természettudomány az egész világ.
a legmenőbb biztos vmelyik nyelv szak lenne sztem.
"természettudomány az egész világ. "
Az lehet, de nem sok álláshirdetésben láttam, hogy biológust vagy fizikust keresnek van kb. 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!