Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Német érettségi halásutáni...

Német érettségi halásutáni utolsó feladatát értette valaki?

Figyelt kérdés
Én 3-at tudtam beírni biztosra! A többin a tanár jókat nevethet majd.
2011. máj. 6. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én angolbol vagy néemtből akartam 95 felettit irni, de mind2 a magnon szállt el...

remélem töri meg magyar meglesz 95 felettire és akkor iráány az ELTE :D

2011. máj. 6. 14:09
 12/14 anonim válasza:
A tv, rádió hallgatás tényleg nagyon sokat segít! Én kiskoromban is nagyon sok német mesét néztem, később filmeket.
2011. máj. 6. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Kersztlányom is panaszolta, hogy brutál volt a hallás utáni...
2011. máj. 6. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Kicsit megkésve ugyan, de írok. :D Azt hiszem ugyanazt érezzük! :D Imádom a német nyelvet. Nos, bőven 90 százalék feletti lett volna, ha az utolsó rész érthető, nem hadar. Ahogy írtad, a lelkemnek lett volna rá szüksége, bár én később ezzel a nyelvvel szeretnék foglalkozni. Bánom, persze, hogy bánom, mert az utolsóban csak kettőt találtam el. Lehúzta teljesen a százalékot, ami tök jó lehetett volna. A többi rész teljesen jól sikerült, olvasott szöveg hibátlan, nyelvhelyesség 4 hiba, levél 2 hiba. Itthon ráadásul gyakoroltam is régebbi érettségik hallásutániját, és azok között volt olyan típusú, ami ilyen igaz-hamis megállapítás, az ideiben nem is volt ilyen... :D Igyekszem fejleszteni a tudást, és jövőre emelt szinten kijavítani! :D
2011. jún. 8. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!