Hogy sikerült az angol érettségi Listening része nektek?
Figyelt kérdés
Nekem nehéz volt. Én az összeset megoldottam korábbi évek feladatsoraiból de mind könnyű volt. De az idei... Nagyon nehéz volt.2011. máj. 5. 11:48
2/9 anonim válasza:
Az első 2 feladat könnyű volt, bár szerintem az A/B karikázósban lesz hibám, de a 3. az kegyetlen volt, ott az összeset betippeltem. Remélem jól...
3/9 anonim válasza:
szerintem eléggé szivatós volt, tippeltem és reménykedem a legjobbakban mert kéne a pont
4/9 anonim válasza:
én is megcsináltam az eddigi összeset, semmik nem voltak ehhez képest. szerintem nagyon nehéz volt, főleg az AB-s szivatós nagyon, meg az igaz-hamisosból alig értettem valamit :S szinte az összeset csak tippeltem abból :D
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak a harmadik feladat volt nehéz.
7/9 anonim válasza:
Emiatt tuti nem lesz meg az ötösöm.. :S
8/9 anonim válasza:
9/9 toobitter válasza:
1. meg 2. nem volt ANNYIRA vészes, de a 3-ban lett valószínűleg a legtöbb hibám.
Ezen buktam a legtöbbet, de szerencsére így sem lesz vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!