Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségire lehet bevinni kaját?

Érettségire lehet bevinni kaját?

Figyelt kérdés
Most megyek először, és nem tudom. És ha lehet mennyit, és közbe is lehet enni meg inni? És mit ajánlotok bevinni, ha lehet?
2011. máj. 4. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Persze, nálunk volt olyan aki végig kajálta az egészet, de olyat is tudok, hogy srác eláztatta kávéval az érettségi lapot :D

Én 1 szendvicset szoktam vinni, illetve szőlőcukrot :) Mondjuk lehetőleg halkan egyél igyál, ne zavard a többieket :)

2011. máj. 4. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

Bármilyen üdítőt, bármilyen kiszerelésben. De praktikus a kis fél literes üdítők/vizek.

Ételnek ajánlatos a szendvics. Olyan a stramm, nem pedig folyós. Értsd úgy, hogy ne folyón ki belőle a paradicsom lé pl.

Vigyél magaddal csokit is, plusz zsepi sem árt, ha esetleg meg kéne törölnöd a kezed.

Vihetsz még rágcsát is, de törekedj arra, hogy ezzel a társaidat ne zavard. Tehát, ne csörömpölj vele folyamatosan.

2011. máj. 4. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. Fél literes üdítő - ha nem muszáj, ne buborékos, vagy ha igen, már bontsd fel előtte, hogy ne a vizsga közben sziszegj a nyitáskor :D -, csoki és szőlőcukor, hogy pörgesse az agyad (ha lehet, már ezek is bontva, hogy csak kicsit kelljen szenvedni azzal, hogy elővarázsold), és kész. :) Csak néhány óra az egész, nem kell háromnapi hidegélelemmel készülni. :)
2011. máj. 4. 22:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Lehet bevinni enni- és innivalót, de nem egy reggelinek megfelelő csomagot. Csokit, szőlőcukrot szoktak sokan, vagy valamilyen cukortartalmú dolgot, ami energiát ad, és egy-egy falatot be tudsz kapni belőle (például táblás csoki kockákra törve).

Lehetőleg semmilyen csörgő-zörgő csomagolásban, ami másokat zavar.

Egy szendvicset megenni jobb esetben nincs is időd, ha meg van időd mert hamarabb végeztél, akkor már úgyis ki tudsz menni.

2011. máj. 4. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi pizzát rendeltünk egyik alkalommal mikor késett a tétel:D nagyon nagy volt...:-S

amúgy nem vittem nagyon kaját, a csokit is mindig hazafele ette meg

2011. máj. 4. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:

én egy fél tábla csokit szoktam vinni, holnap mondjuk egy egészet. kockákra törögetem még a kezdet előtt, hogy egyszerű legyen és ne csörögjek a papírral. sztem ez optimális, többre nagyon nincs időd, és a csoki jót tesz az agynak.

csak vigyázz, ne nagyon kajáld le a lapot. :D

2011. máj. 4. 22:04
 7/13 A kérdező kommentje:
És mibe vihetem be a kaját? Suli táskát vigyek?:D
2011. máj. 4. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A kezedben viheted be. A táskákat le kell majd pakolnotok egy adott helyre, a padhoz már csak a megengedett eszközöket+kaját,piát viheted.
2011. máj. 4. 22:34
 9/13 anonim ***** válasza:
2%
Minek?!! Nem lehet kibírni 3 órát evés nélkül? Előtte nem lehet enni? Amikor én "érecségiztem", nagyon ideges lettem, mikor az irodalom érettségin a gyerek egy sorral mellettem a legnagyobb csend alatt, úgy döntött enni fog. Azt a zajt, amit keltett a celofánnal, nyámmogással, szörcsögéssel, azt hittem magamhoz nyúlok! Én nem akarom elhinni, hogy nem lehet kibírni. Pont ez alatt a 3 óra alatt kell gasztronapot tartani?
2011. máj. 5. 04:58
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy jogos, amkit az utolsó ír. Az innivaló még egy dolog, de a csoki meg a szőlőcukor úgy baromság ahogy van, nem, nem pörget fel jobban és ráadásul a nasira fogsz figyelni, nem a feladatra. Elég vicces, hogy senki nem bír ki 3 órát zabálás nélkül, nekem volt elég dolgom az érettségi megírása alatt és nem közben fogyasztottam el az ebédem, kb inni is alig ittam max 2-3 kortyot azt pá...
2011. máj. 5. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!