Persze, nálunk volt olyan aki végig kajálta az egészet, de olyat is tudok, hogy srác eláztatta kávéval az érettségi lapot :D
Én 1 szendvicset szoktam vinni, illetve szőlőcukrot :) Mondjuk lehetőleg halkan egyél igyál, ne zavard a többieket :)
2011. máj. 4. 21:59
2/13 anonim válasza:
Lehet.
Bármilyen üdítőt, bármilyen kiszerelésben. De praktikus a kis fél literes üdítők/vizek.
Ételnek ajánlatos a szendvics. Olyan a stramm, nem pedig folyós. Értsd úgy, hogy ne folyón ki belőle a paradicsom lé pl.
Vigyél magaddal csokit is, plusz zsepi sem árt, ha esetleg meg kéne törölnöd a kezed.
Vihetsz még rágcsát is, de törekedj arra, hogy ezzel a társaidat ne zavard. Tehát, ne csörömpölj vele folyamatosan.
2011. máj. 4. 22:00
3/13 anonim válasza:
Igen, lehet. Fél literes üdítő - ha nem muszáj, ne buborékos, vagy ha igen, már bontsd fel előtte, hogy ne a vizsga közben sziszegj a nyitáskor :D -, csoki és szőlőcukor, hogy pörgesse az agyad (ha lehet, már ezek is bontva, hogy csak kicsit kelljen szenvedni azzal, hogy elővarázsold), és kész. :) Csak néhány óra az egész, nem kell háromnapi hidegélelemmel készülni. :)
2011. máj. 4. 22:01
4/13 anonim válasza:
Lehet bevinni enni- és innivalót, de nem egy reggelinek megfelelő csomagot. Csokit, szőlőcukrot szoktak sokan, vagy valamilyen cukortartalmú dolgot, ami energiát ad, és egy-egy falatot be tudsz kapni belőle (például táblás csoki kockákra törve).
Lehetőleg semmilyen csörgő-zörgő csomagolásban, ami másokat zavar.
Egy szendvicset megenni jobb esetben nincs is időd, ha meg van időd mert hamarabb végeztél, akkor már úgyis ki tudsz menni.
2011. máj. 4. 22:03
5/13 anonim válasza:
Mi pizzát rendeltünk egyik alkalommal mikor késett a tétel:D nagyon nagy volt...:-S
amúgy nem vittem nagyon kaját, a csokit is mindig hazafele ette meg
2011. máj. 4. 22:03
6/13 anonim válasza:
én egy fél tábla csokit szoktam vinni, holnap mondjuk egy egészet. kockákra törögetem még a kezdet előtt, hogy egyszerű legyen és ne csörögjek a papírral. sztem ez optimális, többre nagyon nincs időd, és a csoki jót tesz az agynak.
csak vigyázz, ne nagyon kajáld le a lapot. :D
2011. máj. 4. 22:04
7/13 A kérdező kommentje:
És mibe vihetem be a kaját? Suli táskát vigyek?:D
2011. máj. 4. 22:08
8/13 anonim válasza:
A kezedben viheted be. A táskákat le kell majd pakolnotok egy adott helyre, a padhoz már csak a megengedett eszközöket+kaját,piát viheted.
2011. máj. 4. 22:34
9/13 anonim válasza:
Minek?!! Nem lehet kibírni 3 órát evés nélkül? Előtte nem lehet enni? Amikor én "érecségiztem", nagyon ideges lettem, mikor az irodalom érettségin a gyerek egy sorral mellettem a legnagyobb csend alatt, úgy döntött enni fog. Azt a zajt, amit keltett a celofánnal, nyámmogással, szörcsögéssel, azt hittem magamhoz nyúlok! Én nem akarom elhinni, hogy nem lehet kibírni. Pont ez alatt a 3 óra alatt kell gasztronapot tartani?
2011. máj. 5. 04:58
10/13 anonim válasza:
Amúgy jogos, amkit az utolsó ír. Az innivaló még egy dolog, de a csoki meg a szőlőcukor úgy baromság ahogy van, nem, nem pörget fel jobban és ráadásul a nasira fogsz figyelni, nem a feladatra. Elég vicces, hogy senki nem bír ki 3 órát zabálás nélkül, nekem volt elég dolgom az érettségi megírása alatt és nem közben fogyasztottam el az ebédem, kb inni is alig ittam max 2-3 kortyot azt pá...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!