Mi történik, ha megbukom?
Menj el megírni az emelt angolt, mert hogyha a pontszámításodnál a középszintűvel magasabb pontot érnél el, akkor azzal fognak számolni, a nagy kék érettségidbe pedig mindkét eredmény be fog kerülni.
Én ugyanígy vagyok infóból, tavaly írtam egy 94%-ost, most pedig készülök a jövő keddi emelt informatikára. Ha az emelt informatika eredményével és a 40 ponttal együtt sem lenne több pontom, egész egyszerűen a középszintű eredményt fogják figyelembe venni.
Olyat nem szabad csinálni, hogy nem mégy el, menj el, hátrányod nem származhat belőle, ha már van egy bombabiztos közeped tavalyról.
"ha pedig van két érvényes eredményed, akkor nyilatkozni kell, melyik legyen benne, és a másik külön tanúsítványra kerül."
Első vagyok, júniusban tudtam meg, tényleg így van, én az emeltet írattam be a keménybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!