Meglehet ezt csinálni?

Figyelt kérdés
van egy idegesítő gyökér tanár,és nemcsak számomra hanem szinte az egész felsőnek. kvára azt hiszi h vicces (-_-")közbe sehol semmi.Kcsit kövérebb gyerekeknek már azzal jön h "kéne egy kis testmozgás" meg "mivan a gép jobb?"(csak mondom h én sportolok szal nem rólam van szó:)) valakinek meg aztis mondta már h amikor meghallotta h menni akar vmilyen suliba akkor ő "kiRÖHÖGTE" át faszom..azért.. na és azt meglehetne-e csinálni h valami féle képpen "kiküldjük" a suliból vagy ilyesmi h kirugják?
2011. máj. 4. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben ne ti, diákok szervezkedjetek, hanem a SZÜLŐK. Az ő szavukra ad majd az igazgató, de jópár szülőnek kell egybehangzóan mondani hogy ezzel a tanárral baj van. De semmiféleképpen ne a gyerekek szóljanak, azt csak megszívjátok !
2011. máj. 4. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:

oké,kösz

de tényleg nem azzal van baj h engem cinkel hanem másokat és ez igazából engem is idegesít..

nekem csak azzal szokott jönni h "nem adok bele mindent" de ha futunk 3 kört az max a gyíkoknak fárasztó vagy 1-2 embernek az osztályban>_<"

2011. máj. 4. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Na ha te is gyíkoknak kezeled őket akkor gyakorlatilag ugyanott vagy,mint a tanárod és ebből látszik is,hogy nem a szociális érzékenységed miatt haragszol rá,hanem egyéb okod is van rá, vagy csak tök izgi a balhé. De kérdésedre válaszolva általában a szülőket a tanárral szembesítik és a szülőknek hivatalosan le is kell írniuk a problémát, aláírva minden addig ugyanis míg szavakról beszélünk támadható, mert az a szülő aki nagy legény az igazgató termében már nem biztos,hogy munkaügyi bíróságra is hajlandó lesz eltotyogni megvédeni az iskolát. Odáig általában egyik sem szokott jutni.
2011. máj. 4. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:
jah de azt nem mondtam h azok a gyíkok akiket én sajnálok(pl azért mert dagadt) hanem az aki simán megtudná csinálni(haakarná) de ott fulladozik mint egy gyökszi..na de m1 ezt haggyuk..
2011. máj. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!