Milyen a közgázosok megítélése?
Figyelt kérdés
Mostanában hallottam pár helyen, ahogy a műszakisok és mondjuk a btk-sok szidták egymást (az általános vita arról, hogy ki ér többet). Ebbe néha beszállnak a jogászok és az orvosok is. De mi van a közgáz hallgatókkal? Róluk mi az általános vélemény?2011. máj. 3. 18:12
1/3 anonim válasza:
Hát nálunk az ELTE TTK-n sokan (tanároktól is hallottam már) csak Corvinus Szabadidőközpontnak nevezik a közgázt, de ezeket nem kell komolyan venni, csak egészséges rivalizálás az egyetemek közt. Vagy van az a vicc, hogy miért nincs a BME-n őszi szünet - mert elvégeznék a Corvinust.
2/3 anonim válasza:
Megszólalt a jövendőbeli McDonalds alkalmazott. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Na nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt is az legyen a vége, hogy névtelenül degradáljuk a másikat. Légyszi ne kezdjétek ti is.
Én közgázra járok, de belőlem is lehetne mekis sapkás/gatyás alkalmazott. Persze egyikőnk sem ezért tanul, sok múlik a személyiségen és azon hogy kinek milyen ambíciói vannak.
Első, köszi a választ, jót nevettem :D
Az biztos, hogy talán a közgázra a legjellemzőbb a bulizós, egy éjszaka alatt mindent ,,tanulós" egyetemista életstílus, de még lehet, hogy lesz belőlünk valaki...
2011. máj. 3. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!