Csak a mi iskolánkban nem lehet használni kronológiás történelmi atlaszt a holnapi töri érettségin?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 16:44
2/16 A kérdező kommentje:
De amúgy ez szabályos így? Hogy itt nem engedik? Máshol meg igen????
2011. máj. 3. 16:53
3/16 anonim válasza:
Én a helyedben most rögtön felhívnám az oktatási hivatalt és megkérdezném, ha ez nem szabályos akkor pedig adnék nekik egy telefonszámot és mondanám nekik, hogy hívják fel az iskolát és mondják el, hogy lehet a kronológiát is használni. Így szerintem még azt sem tudnák meg a suliban, hogy te szóltál.
Azt megkérdezhetem, hogy gimibe vagy szakközépbe jársz?
4/16 A kérdező kommentje:
Szakközépbe. De nagyon kétségbe vok esve. :S
2011. máj. 3. 17:01
6/16 A kérdező kommentje:
Akkor hívjam fel az oktatási hivatalt? Hol találok most megfelelő telefonszámot?
2011. máj. 3. 17:03
7/16 bumbi02 válasza:
vidd be érettségire azt kész. amennyiben a tanár akadékoskodna, van az érettségid elején egy szöveg hogy mit használhatsz, oda van írva hogy történelmi atlasz, lehet az hupilila is, csak történelmi atlasz. ennyi.
8/16 anonim válasza:
Oktatási Hivatal
1054 Budapest, Báthory utca 10.
Telefon: (+36-1) 374-2100 Fax: (+36-1) 374-2499
E-mail: info@oh.gov.hu
Egy próbát megér, hátha van bent még valaki az érettségik miatt:)
9/16 anonim válasza:
Holnap reggel is felhívhatod, akkor már tuti...
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. máj. 3. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!