Hányan írtatok még érettségit ipad-del?
Figyelt kérdés
Nekem a tegnapi is könnyű volt vele, de a mai matek is. Olyan vak tanáraink vannak. Volt olyan osztály aki az infoteremben írta meg az érettségit, énektanár volt a felügyelő, és bekapcsolták a gépeket...2011. máj. 3. 12:26
2/7 anonim válasza:
xD akor jó szar a bizottság is pl. az ilyen aki végig puskázza az egészet nem az aki téll csak pár szóért veszi elő, az meg se érdemli nekem rittik nem fog semmi se sikerülni
3/7 anonim válasza:
ja elég uncsi.. úgy se hiszi el senk
4/7 anonim válasza:
Ezért szar a mai oktatási rendszer, ezért hígul a főiskolákon a felhozatal hallgatókból, ezért szerezhet ma már bárki akár két diplomát is, és ezért kerülnek ki a sulikból az ostoba csaló tökfejek mert BÁRMIT meg lehet tenni, a tanárok és egyéb oktatási döntéshozók feleannyira sem gondolkodnak trükkösen mint a sok csitri aki 30 évesen még összeadni sem tud de van hatszáz papírja.
5/7 anonim válasza:
Ti tényleg elhiszitek, hogy ez a kis senki ipad-dal szórakozott érettségi közben? És mire megy matek érettségin ezzel? Meg majd biztos a gyakorikérdéseken lógok matek érettségi alatt...
6/7 anonim válasza:
Szerintem is kamu vagy, és már kezdesz uncsi lenni. Nem veszed észre, hogy senki nem hiszi el a hülyeségedet?
Meg persze, informatika teremben írták mások a matek érettségit....
Szerintem a kérdésed is csak téged minősít... 1 hazug kis kamugép vagy!!!!
7/7 anonim válasza:
Keress más szórakozási lehetőséget!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!